Üç yıl evvel çocuk düşşnmeye başladık bende pcos vardı kadın hastalıklarına gidip gelmekle gecti lise ve üniversite yıllarım her neyse denemelerden 3 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım ama umutlandım demekkı kalabılıyordum sonra bırdaha kimyasal bütün hevesim yine kursağımda kalmıştı çatlatma iğnesi denedik ve sonucu yine kimyasal doktorum eşimin test vermesini istedi bu esnada bende rahim filmi çekildim bi sıkıntı yoktu eşimin testinde problemler cıktı ileri hareketlılık ve morfoloji düşüktü doktorum artık tüp bebek deneyın dedi çinkü ben yıpranmıştım mustafa taş yolum oraya düştü şehir dışından 8 saatlık yoldan gittim gittim geldim histereskopi yani rahmıme çizik atma işlemleri embriyo glue işlemleri vs herşey yaptılar üç ay boyunca gittim geldim.ama mustafa taşı dogru duzgun göremıyor hemşireyle iletişimim sağlıklı asla olmuyordu çünkü bana adet oldugun gun haber ver dıyordu verdiğim gün bana dönmuyordu degalarca mesaj arama sonunda ertesi gun vs dönülüyordu ve cok hassastım transfer yapıldı 9. Gün betam 6 geldi 5in üstü pozıtıf ama 6 cok düşük asistana bağlandm doktor görüşmedi bile benimle dediki ilaçları bırak bıraktım ama hastanede calştıgım için dayanamadım iki gun sonra beta verdım 15 iki katı arttı ama dedim ki yine kımyasal neyse bıkaç gun sonra kanamam başladı bır hafta sürdü bitti dedim ama bitmedi lekelenmelerım aralıklı devam ettı bende kist falan mı oluştu diye düşünüp randevu aldım çalıştıgım hastanede gitmedende beta verdim acilde her evliden istiyorşar rutın dıye betam 1080 dünyam başıma yıkıldı ilaçları bıraktım kanama yaşadım vs ama betam artmış ve ıkı katı artarak ıkıgunde bır betamın artışı uyumlu kanamaya ragmen doktora gıttım kese odağı gördi ve rahmımde dış gebelik değildi. Tekrar cağırdı bi kaç gun sonra gittim kese buyuyor bır hafta sonra gel dedi ve bebek oluşmamştı sonra küretaj oldum vs vs daha fazla uzatmakta istemıyorum . Aradan üç ay gecti ben bebegı kafamdan attım artık olmayacak dedim eşimle tatıle gıttım geldim vs ikimzide evliliğimiz yıpranıyor artık bırakalım dedık ve ben adet olmadım kan verdim pozitif allahım sevınemıyorum çünkü bu 4 mü 5. Mi sayamadım yınede takıp ettım ıkı katı arttı ve kese gırmeye gıttım kese vardı tekrar cagırdıgı gun kesemın oldugunu ama bebegın olmadıgını soyledı doktor benım doktorum değildi randevu buldugum herhangı doktordu ogun dunyam başıma yıkıldı eşim geldi nobetteydım sabaha kadar agladım küretaj olmaya çok yakın şehirdeki klinikteki kendi doktoruma gittim gel bide ben bakayım dedı ben nasıl aglıyorum hıçkırıyorum bana dur bı hıçkırma nefesını tut dedi ve tuşa bastı kalp atışı Allahım ilk kez duydum bu sesi bebegım oluşmuş megerse bırgun kncekı kafın karnımdan baktı ve devlettekı ultrasonlar malum 😔ve ben kendılıgınden hamıleydımmm . üç ayı atlattım kanama yaşadım gece beşte heryer kan hastaneye gıttım kaybettım dıye oradaydı bebegım elhamdülillah plesentam aşağıdaymış defaalarca kanadım aktif yattım ıkı ay hiç ama hiç kalkmadım plesentam yukarı çıktı kanamam bır ayı gectı lekelenmelerım bır aydan fazla sürdü. Ama bebegım benı bırakmadı 10 hun sonra dogumum var 🥹 lütfen umudunuzu kaybetmeyın daha yazmadgım neler var cok yoruldum cok korktum çok agladım ama sağlıkla kucagıma alırım inşallah ve bu çektiğim herşey biter 🙏