mrym32 Kizlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz ilk gebelikten sonra eşime güvendim sonuç ortada yine gebeyim bu defa tedbiri kendim almak istiyorum ama emzirirken nasıl korunucam bilmiyorum doğum kontrol hapı düşünüyorum
Guzelanne56 mrym32 hormonlu spiral taktırdım taktıralı 2 ay oluyor ıse yararlığını bılmıyorum allahım ısteyene versın hamıle kalmazsam işe yarıyordur mdkdmdkd
Zeynepenfal21 mrym32 kocalara güven olmaz wala canım emzirirken en mantıklı korunma yöntemi spiraldır ben 3 yıl kullandım hiç sorun yaşamadım hormonlu adeti çok azaltıyor ben normal spiral takmıştım
Kitappsever_1 mrym32 11 aylık oğlum ve 4 bucuk aylk 2. Oğluma hamileym 3. Kesinlikle istemiym bende taktırmayi düşünüyorum araştıriyorum ama bakır olan düzensizlik yapıyor diye duydm
Accountant mrym32 ben hapa başladım 2. Bebeği kaldıracak ruh halim yok kesinlikle başka istemiyorum geri çekilme korunma yöntemi değil risk var hep
mrym32 Guzelanne56 jsjsjsj inşallah yariyodur bakır spiral duydum ben çoğunlukla hormonlu pek duymadım farkı ne acaba
mrym32 Zeynepenfal21 bende genelde bakır duymuştum 40 in çıkınca mi taktirdin adetliyken mi ben bı kere güvendim ilk çocuğumla bunun arasında 16 ay olmuş olacak onun için uzun bı sure düşünmüyorum
Zeynepenfal21 mrym32 bakırı bilmiyorum vala cnm ben devlet hastanesinde kadın doğum doktoruna randevu alıp gittim adetliydim 3. Gündü sipral taktırmak istiyorum deyince hemen taktı plastikti ama sanki o 3 yıl korudu beni isteğimle çıkardım gebelik istediğim icin
Zeynepenfal21 mrym32 normal doğum yaptıysanız acı az hissedersiniz ama sezaryen olmussaniz biraz fazla hissedersiniz yani acıya dayanabilecek biriyseniz rahat geçer size ki zaten 5 dk falan anca sürüyor
hilal858_ mrym32 5 sene spiralle durdum en iyi korunma yollarından biri ,spiral bence hormonlu spiral diolar birde ama onunda adet düzensizliği yapıyor diolar ben yine doğumdan sonra normal spiralle devam😅
Zeynepenfal21 melteW vala cnm bende 3 yıl durdu kayma falan yaşamadım yılda 1 kontrole gidiyordum yerinde mi diye
Linaa90 mrym32 her cümlenle aynı ben doğumdan sonra spiral taktırdım kırkım çıkınca şimdi spiral +kondom 😅 doğumdan sonra acımıyor takarken rahim yumuşak olduğu için taktırdıktan 2 hafta sonra da kontrole gittim yerinde mi diye