mrsdoruk ucmgk21 canım bunu duydum çevremde kullanan çok insan var biri hatta bununla düzenli adet görmeye basladı hatta diğeri de kdüzenli kullandıgında hamile kalamazken hamile kaldı 1-2 aya
Gnygns ucmgk21 ben kullandım ama yine tüp bebek yaptırdım en azından ilk denemede oldu.başka kullanan arkadaşlarım da oldu kendiliğinden hamile kaldılar
balarisi06 ucmgk21 denemeleri bir şey kaybetmzsin canım çünkü bende taktım kafaya baktım hiç olumsuz bişey diyen ykk ondan aldım başladım hemen 😊
ucmgk21 mrsdoruk bende 4 ay önce düşük yaptım doktorum bir sorun yok denemeye devam et diyor ama adetim hala düzensiz olduğu için yumurtlama gününü tutturamıyorum galiba. Denemeyi düşünüyorum bu ekstratı kafam biraz karışık ama
mrsdoruk ucmgk21 valla canım çok memnun olan var çevrende ersağ konusunda bende temizlik ürünlerini kullanıyorum baya memnunum bi ara omega hapıbı kullanmıştım faydasını gördüm
ucmgk21 mrsdoruk bu hayıt ekstratı omega ile birlikte kullanılıyormuş zaten ben ikisini de sipariş verdim aöa aklım bi yandan da acaba mı diye aklım karıştı inşallah bana da iyi gelir
mrsdoruk ucmgk21 hayırlısı olsun Ya Şafi adıyla şifa olsun sana canım benim kafa. Karışmasın bi dene en azından aklında kalmamıs olur
burcubyk55 Merhaba polikistik over vardı bende 1 sene bebek denedik olmadı arkadasım bu hayit tohumunu araştırmış gittik birlikte aktara bi karışım halinde toz olarak çekip verdi iki ay kullandık arkadaşımda bende sonrasında hamile kaldık suan 30 haftalıgm tatlis bi prenses bekliyorm 😍 Tabiki buna kesin bağlamamak lazım olacağı varsa oluyor etkisi olduğunu düşünüyoruz. Aktarın çektiği karışımın içinde hayit tohumu,Aslan pençesi,çoban çantası,civan perçemi vardı ama miktarını bilmiyorum. Hergun sabah aç karnına ve yatmadan iki cay kaşığı french pres de demleyip bir su bardağı içiyordum.👐🏻
ucmgk21 burcubyk55 ya ne güzel Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin inşallah darısı isteyen herkese ve bana 🤲🏻🤲🏻