PBC Kızlar 8.haftadan beri ara araydı sırt ağrım ama şimdilerde uzanamıyorum ne yapmam gerek 🥺magnezyum da alıyorum ama iyi gelmiyor doktor daha güçlü yazdı ama gene aynı
Fatma_furkan1996 PBC 20 haftalığım bende ve sırt ağrım bacak ağrılarım fazlalaştı gece çok uyanır oldum bende magnezyum kullanıyorum ama yarın doktoruma gidicem
Seyda-06 PBC vitamin olarak he kullanıyorsunuz devletin verdiği vitamin değerleri biraz düşük oluyor magnezyum yanında süt için ayran için yumurta yiyin bi sorununz yoksa eğzersiz yapın ben yapmadım şimdi 31 +4 olduk perişanım daha kötü oldu
PBC Fatma_furkan1996 bana ek magnezyum verdi ama pek değişmedi gibi alternatif ne olur bilmiyorum pilates yapmayı düşünüyorum evde belki bir umut😒
Fatma_furkan1996 PBC inşallah iyi gelir canım ama tabi bebek ağırlaştıkça biz de bu tür sıkıntıları yaşıyoruz ilk gebeliğim de çok çektim ağrılardan inşallah bu kez öyle olmaz diye ümit ediyorum
Zeynoooom PBC sen dene gene ben neler yapmıştım doktoruna sorup yap canım sıcak su torbasını falan sor
PBC Seyda-06 devletin verdiği ve bir tane de özel magnezyum var. Çok teşekkür ederim yapacağım inşallah 🙏
Seyda-06 PBC imkanınız varsa eczaneden vitamin alın ben devletin verdiğini kullandığımda çok halsizlik yaşadım doktor onun karşılama oranının düşük olduğunu söyledi kemiklerinden gidiyor diye
PBC Seyda-06 haklı valla ağrı geçmiyor maalesef 🥺 diğerini kullanayım en iyisi ben de teşekkür ederim ☺️