birdenizanasii Marka artimed. Annemlerde yemekteydik orada yapıverdim kaşla göz arası gizlice. Hemen pozitife dönmedi. O yüzden cebime attım testi. Eve geldim baktım böyle. Birkaç saat geçti ama.. 🥹🤦🏼♀️
Hhh03 birdenizanasii var gibi gözüküyo canım ya yarın sabah bi test daha yap yada kan tahliliyle kesinleştir hakkında hayırlısı 🌸
vascenceloss birdenizanasii genelde burada gördüklerimde artımed yalancı pozitif veriyor canım ama daha çok var adetine birkaç gün sonra tekrar dene insallah vardır 🌸
birdenizanasii Hhh03 kuruma çizgisi olamaz mı ? Ne zamandan sonra bu hale geldiğini bilmiyorum 🥹 birkaç saat hiç bakmadım. Kuruma çizgisiyle pozitif çizgisini nasıl ayırıyorsunuz ?
London2334 @“birdenizanasii”#p38178590 canım üzülme ama artımed bende daha koyu çıkarmasına rağmen yaşancı pozitifti ne zaman bat ?
Hhh03 birdenizanasii pek bilgi sahibi değilim bu konuda canım yanlış yönlendirmek istemem herşey gönlünce olsun inşallah 🧡
birdenizanasii vascenceloss 2 buçuk yaşında kızım var 2. denemede hamile kaldım ona. Şimdi ikinciyi planlıyoruz ama 6 aydır tık yok 🤷🏼♀️
vascenceloss birdenizanasii daha zamanı var demek ki yavrularımızın 🥹 sabırla bekleyelim Allah bizim için en güzel zamanı ayarlamıştır 🌸