Ber16 Kizim hastalandı ondan geçti muhtemelen ya. Boğaz agrm ve öksürüğm var bu şekilde olamam sanirm değil mi 🥹🥹🥹geçer mi acaba 15ine kadar ya çok modum düştü son zamanlar üst üste geliyo her şey 😭
Daisyy000 Ber16 Öksürük varsa ertelenmesi daha iyi olur. Sezaryen olduğum gece su boğazıma takıldı öksürmek zorunda kaldım, dikişlerim patlayacak sandım.. Sadece gribal bir durum olsa çok sıkıntı yaşanmaz ama öksürük varsa canınız çok yanar
kelebekmum Ber16 şuan aynı durumdayım bende kuru bir öksürük resmen boğazım acıyor banada 15 ine verdi Ozamana kadar iyileşirmiyim bilmiyorum 5 gün oldu halen geçmedi üstüne burun akıntısı da eklendi bende burada bekleyim de bare ve inşallah bir an önce atlatırız canım çok geçmiş olsun
Ber16 Daisyy000 ay kötü olmuş ya 🥺öksürük isi kötü zaten ya bugün öksürük şurubu yazmis balgam sökücü ama icmeyede korktum daha çok cogaltirsa diye 😭
Ber16 kelebekmum inşallah iyilesiriz canim ya öksürük en berbati zaten Allah yardımcımız olsun aynı gün kucağımıza alicaz bebisleri demek 🥹sağlıkla alalım inşallah ❤️sağol canm sanada cok geçmiş olsun
Ber16 bartulies spinal olacak zaten ama iste gripliyken skinti diye biliyordum o yuzden. Bide oksurmekte kötü
bartulies Ber16 arkadaşım influenzaydi ama yüksek şekeri vardı mecburi olduğu için ertelenmedi spinal ile yapılcaktı ama tutmadı belden uyusmadı genel anesteziye aldılar mecbur ama tabi aciliyetiniz yoksa 2 3 ertelemek daha faydalı olucaktır
Ber16 bartulies himm anlıyorum ya nasip bakalım Doktorum ne derse zaten yarin son kontrolm var . Ama çok fazla agrm var