Dadas Serpil2167 benimkide almıyor ben artık zorlamiyorum alsın diye birde bunu ileride biraktirmasi var 😂
Serpil2167 Karanfill evet bi sürü emzik çeşidi dedim ilk ay bi 5 dakika tutuyordu ama şimdilerde hiç istemiyor midesi bulanıyor kusacak gibi oluyor
Zehrailly Serpil2167 Emiyorsa maalesef emzik tutmuyorlar evde 50 çeşit emzik var oğlum beni tercih ediyor emzik niyetine bütün gece 😂🥲
SuEr_Tu1512 Serpil2167 İlk oğlum naptıysm tutmadı, bende çok ısrarlamamıştım. Bi gün böyle deli gibi ağlıyor napcağımı bilemedim şansına emzik vereyim dedim 3 aylıktı, tuttu. 6 aylıkken de kendiliğinden bıraktı 😆
aselinannesi38_ Serpil2167 benim kızda almadı canım başta iğne ile içine pekmez fln enjekte ettim öyle tütü şimdi emzik olmayınca uyumuyor
Havin49_ Serpil2167 almıyorsa zorlamayın bence tecrübe ettim ablamda aynı sizin gibi her marka en pahalı emziği bile aldı emmedi ben wee baby damaklı emzik getirdim 4 günlüktü vereim 12 aylık kestim iki aydır emmiyor emen emiyor emmeyen emmiyor şimdi gelirler biz zorladık marka değiştirdik aldı diye kadın ztn tüm emzikleri denediğini eviniz emzik dolu olduğunu söylemiş boşver zorlama
Sazenin Serpil2167 benim alıyordu eskiden 6 aylık olunca sadece ısırıp diş kaşıyor sonra atıyor ama ilk zamanlar philips avent ultra air tutmuştu
zehrasltn Serpil2167 size tek önerim eve kim gelirse sıraylan onlar bebeğe tuttursun benim oğlum öyle tutmuştu başkasının elimden tutabiliyormış