nsae Merhabalar pazar günü kan testiyle gebeliğimi öğrendim beta değerim 40 çıktı. 2 gün sonra yani bu sabah tekrar kan verdim ve 64 olmuş. Doktor %70 civarı artış bekleriz demişti kan vermeden önce, benim yükseliş %58 civarında. Bu sizce normal mi? İlk gebeliğim olduğu için tecrübesiz ve evhamlıyım. Sizce yükseliş normal mi? Sizler nasıldınız?
myangelson nsae tam %60 oranında artış olmuş en az 60 artış istiyor doktorlar tam sınırda kalmış tekrar kan verin 2 gün sonra aynı yerde. Biraz daha yol gosterici olabilir tekrar verdiğiniz kan
ozlemyilmaz60 Merhaba canım 2 gün sonra tekrarla belki kimyasal gebelik olabilir benim de aynısı başıma geldi ilk 12 ile öğrendim sonra bir tık daha yükseldi sonra zamanla düştü takip etmen gerekiyor inşallah düşmez ama bilki düşüyorsa sağlıksız bir gebeliktir
biriciginannesi Benimde öyle olur birdaha kan ver sen eğer yine az yükselirse kimyasal gebeliktir bence benimde 45 ile öğrendim sorna 60 falan oldu 99 olduktan sonra düşmeye başladı kimyasal gebelik geçirmiştim inşallah değerin yükselir
Prefour Benim doktorum normal artış %66 ve üzeri olmalı demişti , bir öncekinde benimde %56 civarında artmıştı , kese de oluşmuştu ama sağlıksız beta ilerlemişti , düştü malesef . Seni üzmek istemem asla ama umutlanıp sonrasında üzülmek daha zor