Gencbirannis 15 haftalık hamileyim arkadaşlar özellikle taze sardalya aldık ama balık çok sevdiğimden, miktarı abarttım galiba ağzıma hep balık tadı geliyor geldikçe midem bulanıyor hazımsızlık da olabilir bilmiyorum yani genel olarak yaşayan oldu mu?
Bbgg Gencbirannis çok yediğiniz için olmuştur korkmayın ben de 12 haftalıkken dışardan hamsi yedim , birlikte yediğim kişi mide bulantısı yaşadı bi 4 saat sonra felan ama bana bir şey olmadı
ghostty Gencbirannis yağda kızartıldığı için ve fazla yediğiniz için oluyordur. Ekşi vs veya tuzlu midenizi bastıracak şeyler yiyin. Hamile olmasanız da olabilecek bir durum bence🤗
ozgeoner Gencbirannis canım zaten hamilelikte hazımsızlık oluyor yani bütün sindirim sistemi yavaşlıyor haliyle mide eritemiyor ondandır az az yiyin
Gencbirannis Bbgg evet canım birde yanında içecek içmedim balıktan fazla yiyim dedim hazımsızlık da yapmış olabilir yanında mide bulantısı da oldu da merak ettim çok :)
Gencbirannis ghostty evet canım yağda kızartmaydı hatta hafif pişmemiş olanları eşime yedirdim kendim diğerlerini tükettim ama ekstra içecek vs almadım ondan oldu sanırım :)
ghostty Gencbirannis evet canım geçer merak etme. Hamileyken bu yüzden yağlı şeylerden ve kızartmalardan uzak durun diyorlar🤗