Nisanmomy Damlalala 20. Haftamda boğmaca olan karma aşıyı yaptırdım 1 ay sonra 2. Doz sadece tetanoz yapılacak
Mehtap_00 Damlalala ilk 24 ikinci 28 de yaptırdım kendimi hazır hissetmemiştim ben korkudan geç oldu biraz 😂
Yazmelegi_ Pogacateam hayır kızımda normal tetanoz du bunda da doktorum tek doz normal tetanoz istedi karma aşı istemedi 2 hafta sonra yaptircam
Mehtap_00 Damlalala beni çok korkuttular acı eşigiim düşük olmasına rağmen o kadar canm yanmadı benim sadece 1.2 gün kolunu rahat rahat kaldıramıyosun ağırlık varmış gibi oluyo ağrı olmuyo hiç korkma çok basit aslında
Nisanmomy Damlalala burada ağrı oluyor falan dedikleri ben de sol tarafa yatmaya kendimi alıştırmaya çalıştığım için sağ koldan vuruldum. İlk gün hiç ağrı olmadı. 2. Günde hafif dıkunduğumds oluyordu yok denecek kadar az oldu
Miniioop Kızlar ben 6 sene önce 2 kere yaptırdım diye bu bebekte yaptırmadım doktorum 1 doz yaptır dedi şimdi 31. Haftadayım Ama doktorum büyüdü yaptırma diyorlar zararını anlatıyorlar dedim. Sen bilirsin hele biraz daha zaman geçsin bakalım dedi İnanın çok kararsızım
Nihan87 Miniioop ben de korkudan yaptırmamıştım, doktorum 31’de yaptır artık dedi gittim yaptırdım boşuna korkmuşum
susaMom_ Miniioop 6 sene çok geçmiş üstünden ben geçen yıl 2 doz yaptırdım bana boğmacalı vurdur dediler sonra başka doktorlara sordum 2 doz aşının 3 yıl koruması olduğunu gerek duymadılar ben hala vurdursam mı diyorum
tkrk Miniioop ben de aynı durumdayım 6 yıl önce yaptırdım iki dozu da ve fenalaşmıştım bu yüzden 2.hamileliğimde yaaptırmayacağım sağlık ocağı fenalaştısanız yaptırmasanızda olur 10 yıllık etkisi var dedi yine de doktorunuza sorun dedi
rege0119 Dün doktorumla konuştum tetanoz aşısı için. Ben aşı karşıtı bir doktorum o yüzden yaptırmanı hiçbir şekilde önermiyorum , ama hastanın kararına bırakıyorum dedi. Aşı karşıtı doktorlardan birisi kendisi.