dndukaya Yikra Edizhr Allah yardımcınız olsun biz eşimle ikimiz ve gece uykusu yok bende sürekli kalkıyorum Allah’tan evde kimse yok 35 haftalık hamileyim ama kayınvalidemler gelecek galiba 1 aya eğer dogurmamis olursam ayvayı yedim. Kalkıp gezinemicem üstüme başıma dikkat edicem zaten sürekli beni hararet basıyor evde üst üste giyinecem düşündükçe içim sıkılıyor ki rabbim size sabır versin
Silaaaamom2025 dndukaya aynı durumlar bende de var ya bıktım sürekli sıcak basmasından dün 1 de uyudum 5 de uyandım şimdi uyku yok cidden artık sağlıkla selametle bi doğuraydık rahat edeydik. Sana tavsiyem de hiç çekinme kendini kasma valla uyanınca kalk yine gez evde rahat et mutfağa git otur önemli olan biziz kim ne düşümürse düşünsün 🫶
dndukaya Silaaaamom2025 öyle valla önemli olan biziz tabi ama insan ister istemez ayak uyduruyor onlara bide adet farklarimiz çok var ben bana kalsa hiç utanmam cekinmem ama esimin ailesinin adetleri çok farklı esim doğulu daha kayinperde felan olunca dikkat ediyoruz insan eşi için ister istemez katlanıyor bide ben serklajliyim yaklaştıkça dogum. Dikislerim. Sizliyor yatmak ayrı dert oluyor kalkmak ayrı rabbim. Herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Kdkdjd_737 Canım valla bende senle aynıydım çok şükür ayrı eve çıktım kaynanamla beraber kalıyodum kaynana kayınpeder kayın bide yetmezmiş gibi diğer kaynımla eltim çocukları her gün bizde bıkmıştım artık şükür 2 sene oldu çıkalı
nilsuuuum Yikra Bende bebeğimde uyuyamıyordum gebeyken çok hareketli olduğunda şuan doğdu küvezde doktor çok çok hareketli diyor hala