Edaisik055 Okurken elim ayağım titredi kilodan dolayı takip edilemedi rapor kağıdıyla gidin durumu şikayet edin elinizde kanıtta var bende geçen yıl ilk doğumumu özelde yaptım inanın nefret ediyorum çünkü doktor 5 haftalık geriliği farketmemiş kızımızı kaybettik bir tedavi var bilkentte ve Ankara tıptaymış sadece bu tedaviler o yüzden bilkentte takipliyim perinatolojiden dediğiniz gibi kadın doğumcuları biraz daha iyi ama bi perinatologlar bi ilginç beğenmesi gerekiyor sana iyi olması için düzgünce soru soruyorsun cevap vermiyor geçen vitamin değerlerime bakabilir miyiz kan alıp dedim onu biz yapmıyoruz dahiliyeye gideceksin falan diyor aşı hakkında bir şey soruyorum aşı birimine git diyor ya sen niye ordasın bir de uzmanlık almaya çalışan doktorlarsınız siz asistanlık gibi bir şey ne zaman gitsem farklı bir doktor bende her seferinde farklı doktorlara alıyorum hep aynı kişiye gitmiyorum şansa bala yani artık kim denk gelirse ama hastanenin imkanları çok profosörleri iyi yani bir durumda acil müdahale edecek ekipman ve tecrübeleri var bu sebeple gidiyorum kızımı kaybetmemizde dolaylı yoldan sebep olan özel doktorumuz samimiyetsiz gülüşler atardı ay annesi biraz minyon senin gibi falan derdi şimdi gereksiz ilgileri sevmiyorum işini iyi yapsın herkes ya valla yeter kaç annenin canı yansın istiyorlar bu kadar mı yozlaştı insanlar işinizi iyi yapın öpüp koynunuza girelim demiyoruz zaten alt üstü bir annenin endişelerini kaygılarını anlayarak sorulan soruya cevap vermek düzgün bir tavırla diyalog kurmak bir de bebeğin ve annenin sağlığını en iyi şekilde korumak doğumunu sağlamak hastaneden sağ salim göndermek şu iki işi becerin doktorsunuz dicem ama diyemiyorum doktorculuk oynayan kalmış türkiyede gerisi yurtdışına kaçmış