nuriyegcl Bende birkaç gün önce aynı durumdaydım doktor stres felan yaptın mı dedi stres yapınca rahim kasılıyormuş o yüzden hissedilmiyormuş bir de enfeksiyon varlığında da azalıyormuş hareketlilik enfeksiyon şüpheniz var mı
nuriyegcl tugbaustuntas olabilir evet yine de içiniz rahat etsin doktora bi gidin bende tedirgin oldum gittim bi sorun yokmuş şükür sizde de yoktur insallah 🙏🏻🌸
tugbaustuntas Nisanmomy tatlı yiyip uzandım biraz kipirdamalar oldu ama emin değilim hala içimde garip bi his var
2023f tugbaustuntas ilk hareket etmeye başladığı zamanlar hergün hareket etmiyor bazen benimde oluyor 2 gün hareketsiz olduğu önemli olan 30 haftadan sonra her gün düzenli hareket. Uyuyordur endişe etmeyin
Kev Benimde öyle canm anlamadım bende 2.bide benim salı günü kontrolüm var beklesem mi gitsem mi bilemedm ultrasonda hareket etsin diye göbeğime vuruyor doktor
Melike_mlke tugbaustuntas bebek küçük olduğu için hareketlerini bazen hissetmemen normal ben 24 deyim bazen hissetmiyorum
Bbgg tugbaustuntas sağlık ocağına git canım Fetal doopler ile bulurlar hemen kalp atışını rahatlarsın , böyle şüpheye düştüğün zamanlarda uğrayabilirsin sağlık ocağına bakıyorlar