ozlemdavut Dogum hikayem Merhaba arkadaşlar küçük melegime 25.02 de kavustum. Sezeryan olarak dogum yaptim. Çünkü bebegin 2 hafta ondeden gittiğini 4 kiloya yaklastigini normal doguramayacagimi soyledi doktor hanimimiz. Bebegim dogdu 3500 kilo . Insanin gözünü korkutuyorlar resmen. doktor dikisleri dikerken bir damari yakmamislar iç kanama geçirdim. Bunuda 2. Gün farkettiler kanim dogumdan once 10 da iken 6 ya düşmüş. Hemen apar topar kan takviyesi yaptilar. Hala hastanedeyiz. Icimdeki kanlar pihlasmis kalmis ya acip ameliyatla alacaklar yada kendi kendine vücudun emmesini bekleyecegiz. Ama Allahima şükürler olsun bebegim saglikli ben yine acilari cekerim. Rabbim herkesin karsisina iyi doktorlari cikarsin.
Yasemincifci ozlemdavut amin canım cok geçmiş olsun gözün aydın sağlıklıca cıkarsınız inş hastaneden❤️
ikinciprensimgeliyor Gecmis olsun canim insallah sag salim evine dönersin.nasil ic kanama gecirdinki?nasil yakmamis anlamadim nasil bir doktor bu? Insan hayatı bu kadar mi ucuz
ozlemdavut ikinciprensimgeliyor dikisleri dikerken kanama yokmus sozde diktikten sonra bir damar kanamaya başlamış