tazecikanneee Bebekgeliyor daha hamile bile değilken arkadaşımızın bebeğine Doğum günü hediyesi alırken bi çift minnak ayakkabı almıştık ilk aldığımız o oldu sanırım 🤭🥰🥰
YadeOmer Bebekgeliyor kalbini dinlediğimiz gün e bebekten unisex müslin battaniye ve tulum almıştık ☺️❤️❤️
Shylkyc Bebekgeliyor cinsiyetini hala bilmiyorum ama sarı ve beyaz renk zıbınlar aldık eşimle ilk öğrendiğimiz gün 🙂
ZhraFatih Bebekgeliyor emzik almstiimm ilk mavi 😂 niye maviysee yanii sari falan alsaymisim keske suan pembeye donduk 😂😂
UcanHamile k.validem de annemde bebeğe ilk don alınır donansin diye dediler sobee mağazasından kırmızı bir eşofman altı almıştım 😂
CnsyeniHamile Bebekgeliyor ortada bebek yokken bebek battaniyesi yapmıştım 😂 yetmemiş gibi kaynanama da yaptırmıştım
Matcianne Bebekgeliyor biz tatilde göremede bir ev gezmiştik o evin sahibi teyze bir sürü şey satıyordu henüz hamile olduğumu bile bilmiyordum ama içimde engel olamadığım bir his patik almam konusunda ısrar ediyordu nitelikim ilk örgü patik aldım