nilsummmm Canım allah yardımcın olsun kötü etkilenmen için söylemiyorum ama bende geçen yıl 38+5te doğum yaptım özelde doktorum 5 haftalık geriliği farketmemiş meğerse kızımız 34 hafta uyumluymuş dediğin gibi ciğer geliştirici falanda yapılmadı anne karnında küvezdeyken yapmışlar solunum sıkıntısıyla yanıma göndermediler saturasyonu 95 olması gerekirken 93müş bizde çokta bir fark yok bir şey olmaz diyorduk çünkü hamileliğimde de problem çıkmamıştı hiç herşey normal sanıyordum 3 saat sonra getirdiler kızım ıkınıyordu morarıyordu belli belirsiz bant getirmişler bileğinden düşüp duruyor sözde saturasyon aletiymiş ölçüm yapıyormuş sonra topuk kanı alınacak diye eşimde kızımla beraber gitti bir daha da geri dönmedi pulmoner hipertansiyonu varmış sonradan mı gelişti bebekte var mıydı bilmiyorum tabi ben sağlık bakanlığına şikayette bulundum hala sonuçlanmasını bekliyorum çünkü minicik bedenine otopsi yaptırmaya gönlümüz el vermedi Allahım inşallah sana yaşatmaz bunları iyileşir benim yaşadığım durumun aynısını forumdan bir arkadaşımda yaşadı onun bebeği 2 ay küvezde kaldı gaz tedavisi aldı şimdi sağlıkla bebeğini büyütüyor ne olacağını bilemiyoruz rabbim sağlık güç kuvvet versin hiç kolay değil