Mucizemyoldaaa_ Kızlar gümüş kapak kullanıyor musunuz? Ne kadar süre kullanıyorsunuz? Ben geceli gündüzlü kullanıyorum doğru mu yapıyorum acaba?
ppmerlina Mucizemyoldaaa_ üstte kalsın merak ettim ona göre güzelse alıcam ben de ya bundan ya da göğüs kalkanından 🤣
Ceku256 Mucizemyoldaaa_ nasıl kullanılmasına dair net bir bilgim yok ama ben doğumdan sonraki ilk hafta sürekli kullandım 27 günlük bebeğim şimdi aklıma geldikçe kullanıyorum hiç yara olmadı. Sızladığını hissedersem krem sürüyorum çoğu zamanda aklıma gelmiyor.
Guzelanne56 Mucizemyoldaaa_ kızım 10 aya gırıcek gece gündüz doğduğundan berı kullanıyorum, göğüs ucum sutyene degıyor yara oluyor bu süreçte zaten ıyıce hassas oluyor o yüzden sut surecı bıtene kdr kullanıcsm
lotusflowers Mucizemyoldaaa_ ya ben alıcaktım ama çok fazla kötü yorum gördüm meme ucu sürekli ıslak kaldığı için mantar olanlar falan olmuş o yüzden korktum almaktan vazgeçtim dikkatli kullanın sizde
Guzelanne56 ppmerlina 10 aya gırıcek kızım gümüş göğüs ucu koruyucu kullanıyorum hala kurtarıcı resmen