1devaannesi pembeayakkabilikiz maya kısmında özel bisi varmi cnm yengemin inekleri vardı ben 3 bidon süt mayalamistim yıllar önce binada aynı şu şekil konuştu ay ay bu nasıl yoğurt mayaalama taş gibi olmuş şu kaymaga bak ne bereketlisin dedi ozmndan beri yogurdum tutmuyor 🥲🥲🥲
pembeayakkabilikiz 1devaannesi nazar mıı degdı acaba canım 😬jersey süt kullanıyorum bol kaymaklı oluyor evde yoğurt olursa onu maya olarak kullanıyorum yoksada sütü aldığım yerden maya alıyorum ayrı bısey yok canım
bohembircadi 1devaannesi Egeliyim 🥰 Gebelik sekerinden dolayı mısır unu ve tam bugday unu kullanıyorum 💫
bartulies 1devaannesi yeniydi evet geçen sene almıştım elektirikler gidip gelince kartı yanmış garantisi vardı gelip baktılar parça bekliyoruz masrafı olmayacak çok şükür sadece 1 tane akım koruyucu priz almamız gerekiyormuş 😂
demirrleydi_ 1devaannesi çok teşekkür ederim canım tansiyon sorunum vardı zaten grip mi tetikledi bilmiyorum tansiyonum çıkıyor kusmaktan canım çıktı doğuma 4 hafta var başında kusmadım bu nasıl bir hastalıksa midemde yemek durmuyor
Pikacu6868 aysegul3409 Pastörize yumurtayla yapılmış mayonezlerden alırsan sorun olmaz içerik okuyarak alabilirsin. Katkı maddesi içermeyen markalar da var hatta
Burnosunn_annesi 1devaannesi bugün menünde ne var kız söyle bakalım fikir olsun pratik olursa sevinirim temizlik yapacam😂🦋
1devaannesi Burnosunn_annesi yahah cnm vallahi dünkü kremalı tavuklu makarna var ekstra kıymalı fasulye ve turşu koyacağım 😂 ben temizliği bitirdim gibi bisi ibir çamaşır isim kaldı