zge135 Kızımın vajinasında dudakları yok gibi yapışıklık oluyormuş ama sanki dışa doğru yapışmış bezi de erken bırakınca hiç fark etmedim sık yanma rahatsızlık yaşayınca baktım şu son iki aydır başta normal gibi geldi ama zaman geçtikçe iyice acaba mı dedim
ozlemeslemgoktug zge135 canım bu tür şeylerde mutlaka doktorla beraber hareket etmek gerekiyor büyüdükçe belirgin olmaya başlamıştır senin yaptığın bir hata yoktur.Genelde çocuk doktorlari sıra da veriyorlar randevu bulamasssaniz.
zge135 kyaas teşekkürler dış duvarlara doğru gitti gibi bu kendi kendine mi oluyor ben mi yanlış nir şey yaptım bezi erken bırakmakla acaba bi sebebi oluyor muymuş biliyor musunuz
Mamiko_2020 Kızımda da yapışıklık oluyordu ama yapışık olan kısım vajinal girişiydi kapanıyordu bildiğiniz.Çocuk cerrahına gidiyorduk ara ara,çünkü canı yanar diye ben açamıyordum
zge135 Mamiko_2020 bizim tam tersi dışa doğru ne ara oldu da fark etmedim vicdan azabı da duyuyorum bu kadar zamandır nasıl fark etmem diye sanırım enfeksiyon sebebi bu sefer de çok açık kalması
zge135 ozlemeslemgoktug ıspartadatız randevu erken alınırsa bulunuyor inşallah önümğzdeki hafta gidicez