Hurem76 reyhan03K Gözünüz aydın olsun benim de bugün yarın doğumum olcak inşallah kolaylıkla sağlıkla kavuşurum 🙏🏻💐 Dua eder misiniz
deniz_45 reyhan03K canım öncelikle Allah size bağışlasın sağlıklı uzun ömrü olsun prensesin inşallah seninle günlerimiz aynı takipte ediyorum seni cuma olacaktın neden öne alındı acaba
SuEr_Tu1512 reyhan03K Duygulandımm🥹 Daha dün gibi bebişinin cinsiyeti için ultrason fotoğraflarını görüyordum, doğurmuşsun🥹 Rabbim analı babalı büyütsün, Allah’ım acısını yaşatmasın 🙏 Zamanını beklerse bende 10,15 gün sonra doğurucam inşallah 🤲
reyhan03K Havin49_ çok şükür iyiyim ama çok çok zor geçti belden uyuşturma yapıldı ama ameliyat sırasında hissettim tümden baydilar sütüm de yok ama herşeye değer kızıma kavuştum
reyhan03K S-nur1 Allah razı olsun inşallah canım benim çok zor oldu benim belden aşağı uyuşturma yapıldı ama sadece bacaklar uyuştu karnım hiç uyusmadi kesiti bile hissettim çok zor geçti hemen tümden baydilar
Kelebek06 reyhan03K reyhan bende hissettim ama bayiltmadilar . Dayanmalisin dedi yanımdaki kız bende dayanırım dedim bağırmadim sakin bir şekilde durdum .Seni neden bayilttilar ki
Havin49_ reyhan03K keşke cnm direk bayıltsalardı neyse kuzucuk sağlıla büyüsün inşallah stres yapma gelir sütün inşallah
reyhan03K Kelebek06 benim sadece bacaklarım uyuştu karnım hiç uyusmadi kesiti bile hissettim çok çok zordu acıydı ayy Allah’ım kimseyi o durumda bırakmasın ondan tümden ettiler hemen ameliyat sırasında
reyhan03K Hurem76 Allah razı olsun inşallah canım benim 🤲 Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🤲
reyhan03K deniz_45 canım suyum sancılarım olduğu için erkene aldı doktor Allah razı olsun inşallah Rabbim senide kazasız belasız kucagina almayı nasip etsin 🤲 bebeğini
reyhan03K SuEr_Tu1512 Allah razı olsun inşallah canım benim çok sağol zaman çok hızlı gerçekten aminn sende kazasız belasız kavus bebisine
Kelebek06 reyhan03K ben bacaklarımı da hissetmistim evet çok kötüydü bir anda basladilar çok psikolojim bozulmuştu.Bir de kimse inanmiyor ay onu bende hissettim ne var sen abartiyorsun şeklinde konusyorlar.Simdi ikinciyi olacam çok stresim 😔bir de uyutsalardi daha çok panik olurdum ama
deniz_45 reyhan03K 10 yıl oldu tam hatırlamıyorum detaylarını ama bende yarım uyuşmayınca tümden bayılttılar sonrası çok zor oluyo ölü gibiydim günlerce