daisymom_99 Maya07 Bidunya BANA DA TAHMİN YAPARMISINIZ 7 HAFTALIK BUGÜN ULTRASONA GİRDİM KALP ATIŞINI DİNLEDİM🥰
Maya07 Kubra960 benim ki erkek daha düz yatıyordu ultrasonda bu biraz daha ayakları yukarı doğru diye kız dedim yoksa anladığımdan değil 😂
Maya07 Kubra960 kııııız bende diyarbakırdayım 😂🤦🏼♀️ bu arada erkek olsa hemen gösteriyor diye biliyorum sen kaç haftalıksın 😂 özgür özkul hocaya git o sana söyler cinsiyetini onun ultrason cihazı çok iyi 😂
Kubra960 Maya07 ya ben 14+4 haftalığım. Bugün iki doktora gittim. İkisi de önce kız sonra erkek dedi 😅 10 gün sonra kontrolüm var bakalım artık
Tugceaker Kubra960 bırdada karışık söylicekler kafan daha çok karışacak bende henüz öğrenemedim sırtı dönük olduğu için burda bazısı kız bazısı erkek dedi kafam karışık olduğu için hislerimde karışık 😂😂😂😂
hlyerdgn Kızlar banada bakar mısınız ? 12+4 oldum ama tahminde bulunmadı sadece omurilik oluşmuş baka dedi https://hizliresim.com/48a88n9
Bus_bus Bidunya banada tahminde bulunurmusunuz doktorum bugün söylemedi çok ısrar ettim ama haftaya diyor.