Sumeyye_brgl22 Kızlar yeni doktordan geldim doktor 6 haftalık gebe oldugumu dedi ama son adet tarihine göre 8 haftalık çıkıyor doktor kalp atışı duymadı bebeğin ve kurtaj yapalım dedi istersen de bir hafta daha bekleyelim dedi başına böyle bir durum gelen var mı
Sumeyye_brgl22 Yani bebek büyük net görünüyor ama kalp atışı yok dedi bende şaşırdım direk kürtaj deyince sizce 6 haftalık kalp atışı için erken değil mi direk kürtaj demesi şaşırttı beni
ru_a6 Sumeyye_brgl22 başka doktora gidin hiç bir doktor direkt kürtaj demez geç döllenme olabilir bunu doktorun daha iyi bilmesi lazım doktoru değiştirin acilen
aysct Ben 7. Haftada duymuştum, haftasını tutmaması da geç döllenmeden kaynaklı olabilir. Ayrıca 6. Haftada bebeği nasıl net görüyor ki bence başka doktora gidin mutlaka🙏🏻
Sumeyye_brgl22 aysct başka doktora gittim bgun oda 6 haftalık karından muayene etti gördü kalp atışı ama Altan muayene etti görmedi ultrasonda sıkıntı olabilir dedi yada geç döllenme yada 6 haftalık iken gelişimi Durmuş olabilir dedi
Sumeyye_brgl22 ru_a6 pazartesi tekrardan gitmeyi düşünüyorum bakalım cok şaşkınım neden oldu diye düşünüyorum sürekli