Pogacateam herhangi bir sorun yaşamadım. Bazıları kolda ağrı yaptığını söylediği ben sola yatmaya kendimi alıştırdığım için sağ koluma vuruldum. İlk gün hiç ağrı yoktu ikinci gün hafif dokunduğumda ağrı vardı. Doktorum bu haftaların aşı için ideal olduğunu söylemişti. Bu ayın 20’sinde ikinci dozu da vurulacağım. İlk başlarda yaptırıp yaptırmamakta kararsızdım bunu doktorumla konuştum. Dedim hocam zaten hastanede doğum yapıyoruz her şey steril oluyor gerçekten gerek var mı buna. Aynen şöyle dedi gebelik boyunca Allah korusun bir kaza ya da sıkıntı yaşayabilirsin bulaşması halinde sıkıntı çok daha büyük olur. Ayrıca Tetanoz topraktan bile bulaşan bir şey bir kedi ya da köpeğin tırnak arasına bulaştı diyelim seni tırmalaladı direkt bulaşır. İlk yapılan karma aşı doğum sonrası bebeği boğmaca hastalığına karşı da koruyormuş Bu aşının hiçbir zararı yok Dünya sağlık örgütü tarafından onaylanmış ülkemizde de yapılan bir aşı gönül rahatlığıyla olabilirsin dedi. Bana gayet mantıklı geldi içime sindi ve yaptırdım😀