Eso1616 Suni sancı ve epiduralde alıcam acıklıgım 2cm rahimde yumusamada var tecrübeli anneler nasıl geciyor sürec? gözümü cok korkuttular.Dua edinde bir avazda saglıkla dogurayım🥹❤️
Evremk Eso1616 oo maşallah zamanı gelmiş. Ben 36. Haftadayım benimde açılmam var. Suni sancı ve epidural nasıl olur merak ediyorum. Bana da bilgi verirseniz sevinirim. İnsan korkuyor illakii 😅
Eso1616 Evremk tabi veririm benim de 36 da acılma ve sancı vardı doktor yatış verdi simdide gelmek bilmiyor😂
Evremk Eso1616 bende acaba bu sefer de bebiş mi gelmez diyorum ama doktor kanala girmiş çok sürmez dedi göreceğizzz 😄😄😄
Evremk Bilgemaitri88- 35+4 te kasılmalarım olunca kontrole gittim orada söyledi doktor açılma olduğunu. Ciğer geliştirici vuruldum istirahate geçtim öylelikle 36+5 e geldim şükür 🙏🏼
Bilgemaitri88- Evremk çok şükür inşallah kolaylıkla sağlıkla kavuşursunuz artık riskli dönem de geçmiş sevindim 😍🧿
Evremk Bilgemaitri88- aminnn inşallah çok teşekkür ederim 🥰 hepimiz kolaylıkla sağlıkla atlatıp kucağımıza alalım 🙏🏼🙏🏼🥰