Assda Ben kontrollere Zeynep kamille gidiyorum ama herkes Ümraniye de doğumunu yap çok iyi diyorlar ama çok kararsızım😔
Dilommm Bende umraniye devlette kontrollere gidenlerdenim sagolsunlar ilgililer dogumu orada yapicam nasipse az kaldi bu ay bakalim burda durayim yorumlar nasil olur herkese hayirli dogumlar
Assda Zeyneptosun orda yapılmıyor diye biliyorum Zeynep Kamil de yapılıyor orda da sıra bulman imkansız gibi bisi
Sedakopru Zeyneptosun yapıyorlardı ama en son sorduğumda emekli oldu doktor dediler arayıp bilgi alabilirsin
1umutturyasamak Zeyneptosun yapmıyolar anadolu yakası birek zeynep kamil yapıyor onada randevu alman imkansz gbi 190 liraya yapan biyer var bn orda yaptrdm cokta memnun kaldm
1umutturyasamak Zeyneptosun üsküdar hospital türk birdaha hamile kalsam birdaha o hastaneye o bayana giderim
Taila Arkadaşlar ümraniye devlette sezaryen olavak olan varmı nasıl gün veriyolar bana yarın anestezi ile görüş öle gel gün vereyim ameliyat için desi nasıl oluyor bilen varmı tahlillerimi verdm yarn anestezi ile görüşcem