Alya05 ppmerlina alt üst pijama daha rahat edersin canm. Tabi tercih yine senin önü düğmeli olanlar oluyor ya emzirme içinde rahat oluyor. Bide pijama seni tutacak ya daha derli toplu olursun rahat hareket edersin
ppmerlina Alya05 bence de bitanem 1 alt üst alcam 1 de elbisemsi alcam zaten kalacağımız 1 gün hadi olsun 2 gün
Rbs06 ppmerlina hastane onlugu gıydırıyorlar dogum dan once sen dogumdan sonra gıyecegın gecelıgını ayarlamalısın devlet hastanelerınde oyle ozelı bılemem
ppmerlina ikincibahar_08 ben de 1 tane elbise alayım en iyisi zaten giydirmezlerse bile sonra evde giyerim en kötü
ppmerlina Kdkdjd_737 valla ben de izmirdeyim bucada önlük görmedim ben dokuz eylüle gidiyorum pok da çıkabilir 🤣🤣🤣
Kdkdjd_737 ppmerlina ahahhaha😂😂😂 valla o kadar özenmediler bize😂😂 bende İzmir Kemalpaşa ören köyünde oturuyorum ama turgutluya gidiyorum muaneye kemalpaşadaki doktorlar ilgilenmiyo
kurkmantosuzmadonna ppmerlina kanaman olur diye canım. Ki benim kanamam vardı ama bir süre sonra sezaryene alındım sezaryende falan da onlar kaldı üstümde.
ppmerlina kurkmantosuzmadonna pdhsjdjdjjdb yemin ederim asla abartmıyorum tam olarak öyle kaçıyorum 🤣🤣🤣🤣
Alya05 ppmerlina evet aynen öyle onuda alırsın elinin altında bulunsun kendini İyi hissedersen onuda giyersin hastanede giymezsende evde giyersin
Rbs06 ppmerlina benımkı 2 ay onceydı yatıs verınce onluk gıydırdıler dogum bitene kadar o vardı dogumdan sonra lohusa odasına alındım ordada kendı alt ust takım getırmıstımmonları gıydım
kurkmantosuzmadonna ppmerlina gözümde canlandı sjsjsjsj benimki de pijamaya şorta bir şey demez yaka kısmının çok açık olmasına deli olur