ppmerlina ilk devlet hastanesine gittim oradaki doktor gec döllenme tutunamaz,yeri iyi değil kürtaj olma ihtimalin var dedi.oradan çıktım özele gittim hiç birşeyi yok sadece geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyormuş onu da kapattık şükür ki ama kanama alanım vardı progestana başladım ama 11 haftalıkken yoğun kanamam oldu hastanede yattım eve geldim 1 ay evde yattım diyet yaptım ama özel deki doktorda bana yanliş teşhis koydu onca kan verdim herşey boşuna gitti.Kanımda pıhtılaşma varmış ondan kanamam oluyormuş öyle dedi.Bizde Bursa’da ki Medicana hastanesine gittik hematolojiye detaylı kanıma bakildi sadece demirim çok düşük çıktı onuda ilaçla düzeltirsin dedi zaten onuda biliyordum 10 seneden beri uğraşıyorum 😅 sonra ben yine doktoru değiştirdim Balıkesir de ki üniversite hastanesinde prof.doktor bulduk onun özel kliniği varmış oraya gidiyoruz şimdi herşey normale döndü kanama alanimda kayboldu artık şimdi sadece ayda 1 kana ve idrara bakılacak uzun oldu valla hakkını helal et.