Gamze88 Aiise 25 haftalık 🙈💙şeker yüklemesi de yaptırdım,sekerim iyi çıktı ama tiroit bezlerim yavaş çalışıyormuş🙄biraz kansızlık varmış,Demir vitamini kullanmaya başladım,tiroit bezleri hamilelikte yavaşlayan var mı benim gibi 🥴
Aiise Pkzsntrk yok ben yaptırmadım acıkcası aileden yana sıkıntı yoksa gerek yok dedi doktorum bende yaptırmadım
Aiise Gamze88 ben yavrum aynıydım troid bezlerim yavaş çalışıyor guatırım çıktı birden kilo aldım ben ordan anlaşıldı ilaç kullanıyorum aksatmadan yoksa bebeğe zarar dedi doktorum kansızlıkta aynı şekilde var kullanmıyordum ilacı bugün kontrolm vardı gittim eğer hapı kullanmassan serum vermek zorunda kalıcm çok kansızsn dedi🤤
Seyda06 Gamze88 benimde yavaş çalışıyormuş. Tsh değerim yüksek çıkmıştı sonradan ilaç almadan normale döndü. Tsh değeri 3 u geçmemesi gerekiyormus. O yüzden her ay düzenli olarak baktırıyorum yükseliyor mu diye.
Gamze88 Aiise ben daha kilo almaya başlamadım ki nerden çıktı bu tiroid anlamdım🙄bi o kalmişti😖jinekologum bişi önermedi henüz ama benim canımı sıktı,inşh ilerlemez daha fazla 😖🙄