senos15 Kızlar bu hastanede kadın doğum muayene ücretini bilen var mı acaba bülent tekin doktoru çok öneriyorlar inceledim ama fiyatlar uçuk yazmış biriside bilen var mı yoksa başka hastane bakıcam kendime
deletedmom43191 senos15 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 oglumu nöroloji goturmustum sadece 6 kan testi mi 7 tane mi ne kan testi istemişti doktor 5 bin küsür fiyat çıkmıştı bana senin muayene ve tahlil 10 bin bulur
deletedmom43191 senos15 istenilen kan tahlili de vitaminler demir falandı normal kan testi özel bisey yoktu
deletedmom43191 senos15 bencede yani onun yerine kanuni sultana git oda yakın daha iyi o hastane hemde devlet
senos15 deletedmom43191 ben devlete gitmiyorum canım hiç onlar hiç güzel ilgilenmiyor bebeğini göstermiyor bile boyuna kilosuna bakmıyor ilk üç ayına kadar jinekoloji bakıyor onlarda hep alttan muayene ediyor benim riskli oluyor gebeliklerim iyi bir doktor arayışındayım ilgili bilgili her an bana yardımcı olabilecek
deletedmom43191 senos15 yani istanbul gibi biyerde ucuza muayene bulamazsın 😒 ben kanuni sultana gittigim icin biliyorum orayı ilgileri falan güzel sen bilirsin ama ozeller hep pahali istanbulda
Deletedmom_787 Dün gittim 2500 tl muayene ücreti verdik artı beta hcg ve progesteron kan tahlili içinde 2500 tl istediler
senos15 edannnnur medicana da kendi doktoruma aldım soner pul ondan çok memnundum ama pahalı oda bilmediğim yere o kadar para vermek istemedim en azından bildiğim doktor olsun istedim canım
Dunyaninencoolannesi senos15 sgkyi seçince 3700e düşüyordu geçen ay belki zam gelmiştir esenyurttaki liv
Dunyaninencoolannesi senos15 ben deniz hanıma gidiyorum 3700 tl bülent bey de aynıdır doğum ücretleri de aşırı yüksek olduğu için anadolu hastanesine geçicem