Melike_mlke Dün doktor kontrolüm vardı iyiydi gayet ama ben 3 gündür hareketlerini çok seyrek hissediyorum varla yok arası gibi bir şey böyle hissedenler var mı
Nisanmomy Melike_mlke ben de bugün 23 oldum bazen çok hareketli oluyor bazen hiç hareket etmiyor sanki. Bir şeyler yiyorum bitter çikolata falan ya da yemek yiyip biraz su içip sol tarafıma yatıyorum o zaman biraz hissediyorum. siz de deneyin isterseniz
Seyma190623 Melike_mlke 24+2 olduk bizde. Sabah uyandıgımda hareket hissediyorum bazı günler eger sabah hisssetmezsem mutlaka gece hissediyorum am gün ortasında 1 gün hissediyosam 1 gün hissetmiyorum gecede özellikle uyumadan bekliyorum hareket etmesini sonra yatıyorum
Busranur_mnts Melike_mlke ben de 21 olcam yarın bazen kıpırtılwrı net hissediyorum bazen hissetmiyorum daha minikler düzene girmesine daha var herhalde 🥲
Nisanmomy Melike_mlke sanırım bebeğin pozisyonuyla alakalı bir durum. İnsan ister istemez merak ediyor annelik ne mucizevi bir duygu🥹 Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🙏
Seyma190623 Melike_mlke oluyor geceye kadar gece hissediyorum normalmiş ama ya 18 saati yaklasık uyuyarak geçiriyokarmıs anne karnında 😅