Dilaaayy15 Sırt ağrısına ne iyi geliyor arkadaşlar yüz üstü yatamıyorum sağ sol da yatamıyorum kaburgalarımın arası batıyor nasıl rahat ediyorsunuz 🫠
Bebivekedi Dilaaayy15 benimde o haftada başladı hala devam ediyor geçmiyor sadece magnezyum içiyorum biraz rahatlatıyor yatarken bacak aranıza yastık alın
Papatyaaam1 Dilaaayy15 ben gecelerı ınanılmaz bel ağrısı yaşıyordum yataktan sandım ama degılmıs doktora soyledım magnezyum kullanıyorum ınanılmaz bırsey agrılarım olmuyor artık
Dilaaayy15 Bebivekedi bende magnezyum kullanıyorum ama yok geçmiyor bacaklarım uyuşuyor yediklermi sanki yutmamışım gibi uzanınca ağzıma geliyor sırt ağrısı arada sırada âdet olacakmış gibi sancı cok zor bir şey
anneoluyorummm103 Dilaaayy15 yemek yedikten sonra uzanmamaya çalış dik oturunca hem ağzına gelmiyor hemde nefes almak daha kolay oluyor ☺️ sırt ağrısına da eş masajı çok iyi geliyor tavsiye ederim 😁
Dilaaayy15 anneoluyorummm103 yemekten sonra bi tur yürüyorum köyde olduğum için 🤣 ama eş çözümüne gelirsek o benden ister ben borçlu çıkarım en iyisi susmak 🤣
Bebivekedi Dilaaayy15 aa yanlış bilgi vermek istemiyorum ama doktorum hiç önermedi sadece ağrın azalmazsa başka magnezyuma geçiş yaparız dedi bende çok kullanmak istemiyorum
Dilaaayy15 anneoluyorummm103 😂 benden önce başlıyor suram ağrıyor buram ağrıyor diye bende hiç ses etmiyorum aynı kaynana gibi😂
Dilaaayy15 Bebivekedi magnezyum kullanıyorum günlük maden suyuda içiyorum ama ağrılara çözüm yok kullansam dahi yok ağrı kesici de parol sadece baska içemiyoruz ki 🥹