Bilgemaitri88- Gebeliğin başında Philips aldık çok memnunuz, yemek kokusunu ya da dışardan gelen şömine kömür vs kokuları hemen çekiyor
dilaratrkndkl Bilgemaitri88- philips hangi modelinden aldınız acaba. Ben dyson çok pahalı diye uygun bi şey alsam mı diye düşünüyorum
aesrademr Anneleerrr bugün tam 17 haftalık oldum ama bebeğimi hissetmiyorum bir belirti yok normalmi ilk gebeliğim daha
dilaratrkndkl aesrademr ilk gebelikte normal diyorlar bebek hareketleri daha geç hissediliyormuş. Ama yine de doktorunuza danışın daha doğru bilgi verecektir , içiniz rahatlasın ☺️
Dinolisoo Ben Dyson Purifier Humidify + Cool™ Formaldehyde modelini aldım dünden beri kullanmaya başladım çok memnun kaldım gerçekten odanın hava kalitesi artıyor resmen.
Hellgirls Bilgemaitri88- bende bu üründen sıparış verdim merakla bekliyorum etkilerinden bahseder misiniz acaba
benginil çok faydalı konulardan biri. bence çok önemli biz de istanbuldayız hava kalitesini biz hissetmesekte çok kötü.
af_ HariboAyicik 24 haftadayım dyson yeni aldık ve efsane ben toz problemi yaşıyordum bir de eşim çok alerjikti toz problemi ortadan kalktı resmen Çok memnunum
af_ HariboAyicik çok iyi yapmışsın ilk başta bu kadar para verilir mi gerekli mi falan diyorsun ama gerekliymiş bide bizimkinde ısıtma soğutma da var çok rahatız
Nibozog HariboAyicik gün içinde inşaat vs varsa akşamları kapakları açık bırak camıda üstten aç artı olarak bikaç kez sil. Ben öyle yaptım bi hafta da bişey kalmadı
Linaa90 HariboAyicik çocukça astım alerji gibi durumlar olmadığı sürece bence hava temizleyici alma benim 2. Bebeğim Prematüre o yüzden doktora sordum alacaktım o bile gerek yok dedi düşün bilmiyorum ama ilk bebeğim de doktorumuz sadece gece 22-23 derece gündüz 24 derece nem de 40 ile 60 arası olsun mutlaka hazır su ile banyo yaptır dedi ben de hep öyle yaptım ilk hastalığımız 9 aylıkken oldu tabi karar senin.ç
gunesgunes11 Linaa90 aa bunu yeni duyuyorum damacanadan suyla mı yıkandı bebiş:) ağzına kaçmadıkça mikrop kapar mı ki. ben de çeşme suyuna güvenmiyorum da ilgimi çekti