Aydan95 Yayalin ben yurtdisinda yasiyorum saglik ocagina gitmek icin 7+ haftami beklemek zorundayim. O yuzden sormak istedim ama icmeme karari aldm
Muallim3 Aydan95 D vitamini bebeğin gelişimi için de çok önemli. Benim doktorum maalesef ilk 3 ay bıraktırmıştı. Ve çocuğumun gelişimi geriledi. Keşke bırakmasaydım. Bir daha asssla doktorlara güvenemeyeceğim sanırım.
0Berfin0 Aydan95 az kaldı zaten içine sinmiyorsa bi kaç günden bişey olmaz içme ozaman canım ama zaten düşükmüş kullanmaya devam et diyecektir
babymom2026 Aydan95 Doktora danışmadan icme bence canim 10 damla fazla degil mi ? Ben 2 damla içiyorum
Aydan95 babymom2026 evet fazla canim, soyle soyleym bende 8 cikmisti , referans araligi ise minimum 10 du.
Aydan95 mirababy03 evet 10 damla banada fazla geldigi icin biraktim. Gebelik olmasa normal derdim ama bebek icin fazla olur diye dusundum
zynpdrsn Bende de demir eksikliği var diye hap kullanıyordum doktor kullanma onu sonra kullanıcaz dedi bıraktım bence doktoruna sormadan devam etme ne olur ne olmaz için rahat olur en azından