denizzz0244 Herkese merhaba hamilelikte bu ilaçları kullanna var mı aranızda idrar yolu enfeksiyonu olduğu için monurol verildi hiç kullanmamıştım kullananlar yardımcı olabilir mi
Ruruu denizzz0244 monurolu bilmiyorum ama diger ikisi takviye uzerlerinde yaziyor yani demir, b12, folik asit, vitamin D. Gyno ferro sanol’u 10’lu haftalarimdan beri kullaniyorum D vitaminini de 12. haftamdan beri kullaniyorum
Nisanmomy denizzz0244 idrar yolu enfeksiyonum olduğu için monurol u doktorumun tavsiyesiyle kullandım herhangi bir sorun yaşamadım. İki 3 saat aç olmanız gerekiyor yatmadan önce idrarınızı yapın ondan sonra kullanın hemen idrara çıkmamanız gerekiyor çünkü. Bu vitaminleri de kullanıyorum ama farklı markalarınkini vermişti doktorum.
slngul denizzz0244 Ocean vitamin D3 aynısını bende kullanıyorum. Diğer ilaçları kullanmadım bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı ben cipro diye bir ilaç vardı doktor onu vermişti onu kullanmistim. Bu ilaç hakkında bilgim yok malesef
Ruruu denizzz0244 ben ocean markasinin magnezyumunu kullaniyorum cogu gebe onu kullaniyordu herkes cok memnundu ben de kullaniyorum ama sahsen pek faydasini gormedim herkes goruyormus ama :)
Damla_111 Gyno ferro kullanıyorum d vitamini sabah aç karnına manurol saşeyi de kullanmıştım enfeksiyondan dolayı