senem0987 Kızlar şuan 29+4 teyim 1-1.5 haftadır bebeğin hareketlerini az hissediyorum önceki haftalar 3-4 dakika boyunca hareket içinde olurdu şimdi kısa hareketler saniyelik filan 30 dan sonra hareketlenir daha çok diyorlar
Zelis_ozdrgn senem0987 bende öyle canım aslında büyüdükçe daha çok uyuyolar 30 dan sonra da ara ara sert şekilde hareket ediyorlar öyle biliyorum bizde 29 olacaz yani bu aralar az hissediyorum
Havin49_ senem0987 büyüdükçe hareket azalır özelikle sizin haftanızda çinkü artık yeri dar geliyor yatıyorlar dinleniyorlar sürekli
senem0987 Havin49_ bilmiyorum ya eşimin ablası da 34 haftalık hamile deli gibi hareketli hiç durmuyor diyor ve kilosu da 2800 bebekten bebeğe de değişiyor olabilir o zaman
senem0987 Havin49_ bilmiyorum ya eşimin ablası da 34 haftalık hamile hiç durmuyor sürekli hareket halinde diyor kilosu da 2800 ona rağmen bebekten bebeğe de değişiyor olabilir gerçi
Havin49_ senem0987 bebekten bebeğe değişir benim ilk oğlum karnımda hiç hareket etmezdi binde bir şimdi 14 aylık beş dk yerinde durmuyor 4 aylık hamileyim hareketlerini hissediyorum değişir yani