penbe_karisi Günaydın kizlarrr durumlar nasill kaç kilo aldınız ? Detaylı ultarsona girecekmisinizzz? Bebiş hareketleri ne durumdaaaa ? Hadiiii yazinnn konuşalım ♥️🥰♥️😍
kartanesi___ penbe_karisi yarın tam 20 haftalık oluyoruz. 17’de ilk hareketleri hissettim ama emin olamıyordum sonra gittikçe kuvvetlendi ve 19. haftada artık emin oldum. Tam 22 haftalık olacağımız güne de detaylı ultrason randevusu aldık. 65 kilo ile hamile kalmıştım 5 kilo alıp 70 kilo olmuşum🤭
teraziela penbe_karisi Ben 17+2 :) ayrıntılaya var daha bekliyorum zamanını gireceğim ;) bebek hareketleri arada kıpırtı gibi ama henüz o kadar net değil :) bu ara vajinamda ve bacak aralarında ağrım var onu kafaya taktım yarın kontrol var sorucam :( kayınvalidem erken haftan olmaması lazım acaba erken doğum riskin mi var belki istiharet verir dedi iyice korkuttu beni huyumu da biliyor taktım kafaya keşke hiç söylemeseydim ona :(
teraziela penbe_karisi Kilo yazmamışım ilk üç ay zayıfladım o yüzden hala kilo alımım yok ama yakında başlar :)
pembeayakkabilikiz penbe_karisi bende bugün 16+0 oldum. Hıc kılo almadım malesef 6 kilo verdım öyle devam edıyorum hala 😞 haftaya cınsıyet ogrenecegız bıraz geç gıdıyorum net bellı olsun dıye ☺️ detaylı ultrason yaptırmıcam sanırım ben dıger bebemde yaptığım gbı sadece ıkılı test yaptırdım ☺️
Ayfersalih28 19+4 5 kilo Aldım Ara ara hissediyorum balık gibi yüzüyor Elimi dokununca tekmelerini hissediyorum 😍😍maşallah subhanallah 🙈🙈 22.haftada cagirdi doktor Ilk kez tetanoz aşısı ne zaman vurduruluyor Saglik ocağı arıyor mu
penbe_karisi Ayfersalih28 oy oyyy oy maşallah masallahhhhh 😍🥰♥️♥️♥️bende 1 buçuk kilo almışım 😁 sağlık ocağı beni 2 hafta önce çağırmıştı tetanozdan gittiğin zaman bitmişti bu hafta gideceğim ♥️🥰
penbe_karisi kartanesi___ oyyy maşallah masallahh kuzuyaaaa bende 65 ile hamile kaldım 3 kilo verdim şuan 65.80 im 😁😁😁bu durumda almış oluyor muyum bilmiyorum 😁😁😁 ben haftaya randevu aldım detaylı için 🥰🥰
penbe_karisi teraziela yok kizzz korkma normal o ağrılar bende de var bebek artık yavaş yavaş kilo aldığı için rahim geriliyor 🥰🥰🥰sagliklaaa buyusun minnos
ruyagrn teraziela bende ayni 17+2. Ara ara kasik agrilarim oluyor batma oluyor sanki bebegi 16. Haftada hissetmeye basladm hafif kipirtilar oluyor belki ikinci gebeligm oldugu icindir 😊 ve 1 kilo aldim bu süreçte
Ayfersalih28 penbe_karisi 😍😍sağlıcakla kucağımiza alalım hepimiz inşallah her şey ilerlesin ,maşallah subhanallah hepimize rabbim korusun bizi ve bebegimize🤍🤍🤍🤍
teraziela penbe_karisi İkinci gebeliğim ama hala ilkmiş gibi pinpirik erken yaşlancam böyle herşeyi kafaya takmaktan bir rahat olamadım çok sinir oluyorum kendime :(
Meridaily penbe_karisi ben de 19+6 yım kuzum ay bende de var o ağrılar dün baya ağrıdı. Rahim gerildiği için diye düşünüyorum bende yatınca geçiyor ayakta başlıyor😅
teraziela penbe_karisi Aynen 62 ile kaldım 59 kadar düştüm bu sabah tartıldım 60 çıktım bir kilo şuan için gözüküyor:) ilkte 13 kilo almıştım :)
kartanesi___ penbe_karisi kız maşallah sana🥰benim ilk gebeliğim o yüzden tam olarak nasıl olur bilmiyorum benim de 14. haftaya kadar kilom sabitti ama sonra demir ilacı kullandım bağırsak hareketlerim durdu resmen kabızlık yaşadım ve 4 kilo aldım bir ayda🥲
penbe_karisi teraziela evet bacım bende de öyle çok evhamliyim ilk haftalarda her hafta gidiyrodum 🥺🥺🥺
penbe_karisi pembeayakkabilikiz kizzz hicmi cinsiyeti merak etmedin 😁😁😁 ilk zamanlar kilo veriliyor canm bende 3 kilo verdim ishatim sıfırdi şuanda pek iştahım yok ama idare ediyoruz
teraziela penbe_karisi Allah akıl fikir versin tüm evhamlı anne adaylarına süreci kendimize zindan ediyoruz :( enfeksiyondan şüphelendim ben yada rahim büyüyordur dedim o dan diye erken doğum riskin olmasın diyince kafada senaryolar başladı bende direk:))
pembeayakkabilikiz penbe_karisi aşırı merak edıyorum ama net olsun dedım genelde o haftalarda netlesıyor 😃 ıstahım var ama nedense alamıyorum kilo yemek falanda yıyorum aslında. Bide kuruyemıs hıc yıyemıyorum ben ya cevız ozellıkle 😬
penbe_karisi pembeayakkabilikiz evet bende yiyemiyorum canm 🥺 öğrendiğin zamann bizede haber ver canm 😍🥰sağlıkla gelsinnn