Herkese merhaba, bebeğim 5 aylık oldu ve her şey alt üst oldu ahaha gündüzleri ittire kaktıra üç uyku yapıyor o da yarım saat kırkbeş dakika hadi olsun bir saat, geceleri ise 10-11 de uykuya geçiyor bazen sabah 4-5 e kadar kesintisiz uyyor uyanıp mama içip 9.30 a kadar uyyor, bazen de 1-2 gibi ve 4-5 gibi ve saat 7 gibi emip 9.30 a kadar uyyor.geceleri neyse diyorum ama gündüzleri uyumaması beni mahvediyor akşamları aşırı huzursuz uyumuyor hiçbir yerde durmuyor kimseye gitmiyor sadece babası ve benim kucağımda duruyor onda da oturtmuyor sürekli gezmek istiyor. İkinci bir sorunumuz ise bizden başkasını gördüğü an cırlaya cırlaya ağlaması, aşırı yabancılık çekiyor gittiğim her yerde burnumdan getiriyor sürekli ağlıyor 1-2 saat boyunca ağlak ağlak duruyor sonra sonra ortama adapte oluyor onda da eşimin ve benim kucağımdan inmiyor zaten ne yapacağım bilmiyorum sürekli böyle mi gidecek onu da bilmiyorum . Bir diğer sorunumuz da aşırı derecede seslere tepki veriyor, yolda giderken araba yanımızdan geçiyor sıçrıyor, babası hapşırıyor sıçrıyor, yüksek düşük fark etmez anı her sese sıçrıyor ve o an biz yakınında olmazsak yine cırlaya cırlaya ağlamaya başlıyor:( yazarken bile o kadar yoruldum ki kollarımda derman kalmadı artık