ser17 Az zaman kaldı ne durumdasınız? Benim bat 12. 3 gündür hafif kasık ağrısı ve bel ağrısı hissediyorum. Sizde durumlar nasıl? Umarım bu ay güzel haberler alırız tüm isteyenler olarak 🌸
Nur8893 ser17 Benimde bat 11 söz vermiştim kendime yine dayanamadım test yaptım 🥲 27 yumurtlama 28 de hala pikti 29 çatlama oldu . Ben göremedim ama chatgbt attım o Silik çizgi var diyor sanırım oda bizden bıktı 😅
1devaannesi ser17 bat 13 bu ayı güzel değerlendirdim diye düşünüyorum öyle bir belirtim yok ztn belirti içinde erken olduğunu düşünüyorum, 🥲🥲
Sarkac biriciginannesi ayy inşallah vardır testi atarmisiniz bende bugün alcam test öğlen yapcm inşallah cikar
biriciginannesi Sarkac atarım canm ama çok silik görünüyor bende zor gördüm cuma günü kan veremye giderim inşallah
Nur8893 biriciginannesi var gibi duruyor canım ama netleşmeden kan verme bence 1 2 gün daha bekle belirtin var mı
Sarkac biriciginannesi o zaman hayırlı olsun senin için 🎉 gözün aydın ay darısı bana İnşallah heyecanlıyım İnşallah bugün benimde çıkar,🤰🤰
1devaannesi biriciginannesi cnm vallahi kaset test alın daha iyi ben 2 tane yaptım test ikiside pozitif silik çizgi ama gozle ve kamerada görünüyor du ama hcg 1.20 yani negatif çıktı