Aysegul_ll kartanesi___ her doğum kendine özeldir ve güzeldir ama vajinal doğurdum evet bebeğinizi kucağınıza alana kadar sanki canınızı veriyorsunuz ama sonrası derin bir huzur rahatlık kendindelik (ekleyeceğim tek şey dikişiniz varsa o bi tık rahatsız ediyor ama çok değil o kadar)
kartanesi___ Senadyr normal doğum daha korkunç değil mi yani ikisini de yaşamamış biri olarak söylüyorum düşününce normal doğum çok daha zor geliyor 😞
bebeklerim__ kartanesi___ yani böyle bi takıntım yok sekli bozulmuş filan çocuk dogruuyorum kolay mi 😂😂😂
kartanesi___ bebeklerim__ değil de ne bileyim ya insan en az hasarla atlatmak istiyor🥲of kadın olmak çok zor keşke eşlerimiz gibi yattığımız yerden çocuk sahibi olsaydık
bebeklerim__ kartanesi___ en cok istediğim sey oydu baba olmak 😂😂 kuzum gecen burada bi hikaye okumuştum arkadas baya baya normal yapmisti kesi dikiş istemediğini belirtmiş. Doktorlar da ona uyum sağlamış di oyle bi avantaj da olabilir.
kartanesi___ bebeklerim__ ya benim hastanem benden 2 saat uzakta ben o yüzden de normal doğumdan korkuyorum 😞😞
kartanesi___ bebeklerim__ kontrollere sancıyla gitmediğim için sıkıntı olmuyor ayda bir gidiyorum zaten ama işte normal doğum olsa o sancıyla o korkuyla nasıl giderim 😔😔bir de yalancı sancıysa falan doğum daha başlamamışsa doktor şimdi eve git dese tekrar 2 saat git gel of düşündükçe fenalaşıyorum
bebeklerim__ kartanesi___ aaaa evet bak cok haklisin bunları düşünmekle baya uzakms canim değiştirme şansın yok mu
eceberis Benim ilk doğumum normaldi. Sürekli yürüyüş ve hamile yogası yapmıştım. Bebeğim çok kolay doğmuştu 8 dakika sürdü doğumum. İkincisinde de nasip olursa normal doğum düşünüyorum.
AynurrBYK kartanesi___ zatenn sancılar dakikalara düşene kadar kendini belli ediyor 1 gün önceden çpk sıklaşmadsn cıkarsınız yolaa hemen başlayıp olan bişey değil korkmayın😉
AynurrBYK kartanesi___ anlarsın anlarsın cnm farklı bişeyler olucak normal olmayan ara ara vuran ama sürekli devam eden😉
mozen Ilk gebeliğim vajinal doğum istiyorum yapabilir miyim bilmiyorum inşallah Allah’ım nasip eder daha öncesinde apandisit ameliyatı olmuştum 7 dikişlik bir ameliyatım oldu açık ameliyat sonrası çok zorlu geçmişti benim için Ayağa kalkma süreci vesaire Onun için vajinal doğum istiyorum
mozen Smgcgr merhabalar vajinal doğumunuzda vajinada görüntü bozukluğu vesaire oldu mu diğer arkadaşların söylediği gibi merak ettim
Smgcgr mozen hayır herhangi bir görüntü bozukluğu olmadı böyle şeyler biraz genetik sanırım yani çok iyi kremler kullanan insanların çatlayıp çok dikkat etmemesine rağmen çatlak olmamasına benzer bisey oda
sanane00 kartanesi___ ilk kızımı normal doğum ile doğurdum epidural olmadan nasipse 2.ci bebişide normal istiyorum
Bilgemaitri88- İlk gebelik- Doğal- müdehalesiz doğum mümkünse 🤍🤍🤍Allah hepimize kolaylık, rahatlık, sağlıkla kavuşmayı nasip etsin