bennanneyim Kızlar kafayı yiyecem. Var mı ya siz görüyor. musunuz. İkinci çizgi gözümde belirip kayboluyor. Doğumdan sonra ilk ve son adetimi 3 Eylül’de gördüm. Vula life testin adı. 5 gün gecikmeyle daha belirgin olması gerekmez miydi olsaydı geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz 🥺
Ozgemlym bennanneyim canım ben göremedim bu arada 5. Yıl sonunda geri çekilme ile gebe kalan biri olarak mutlaka önlemini al geri çekilme asla ama asla korumuyor şuan süpriz gebelik yaşıyorum. 😊
Asi_07 bennanneyim ben göremedim cnm doğumdan sonra yaklaşık 1 yıl düzensizlik olur kalbini bozma inşallah yoktur geri çekilme yöntemi asla güvenli değil ama emin olmak istersen kan ver net sonuç alırsın
babyiscoming_ bennanneyim sanki hafif çok silik bir çizgi var gibi geldi dikkatli bakınca kan ver canım inşallah yoktur🥲
Aydan95 Ozgemlym 5 yil sonunda geri cekilme ile supriz gebe kalan benden sana selam olsun arkadasim😁🫶🏼🩷
CeysuG bennanneyim Ben çizgiyi gördüm. Gebelik istemiyorsanız daha güvenilir korumasi daha yüksek bir şey seçin yoksa bu şekilde kaçınılmaz gebelik hakkınızda Hayirlisi olsun
momof3 bennanneyim Geri çekilme bir yöntem değil güvenmeyin 🥲 İnşallah gönlünüzden geçen sonuç olur.Başka bir markayla yarın deneyin ama silik çizgi görünüyor hayırlısı olsun İnşallah 🙏🏼
Ozgemlym nihalkzr 27+6 hala şok 😂 insanlar hamile olduğumu yeni farketmeye başlayınca kabullenmeye başladım
Havin49_ bennanneyim yani geri çekilme bi korunma yöntemi değil isterse 10 sene korusun 10 sene sonra geri çekilme korumasıyla hamile kalırsın çok zor değil spiral hap prezervatif bunları kualnabirsşn