Fnurr8 İyi geceler .. 1 saat önce 5+6 olduk . Ne bulantı var ne de baş dönmesi koku hassasiyeti. Sadece uykum çok ve hafif kaşık ağrılarım oluyor arada . Daha önce de gebelik geçirdim kalp atışı oluşmamıştı bulantım da olmamıştı . O yüzden endişeliyim biraz . Belirtileriniz ne zaman başladı nasıldı . Keseyi görmedik henüz doktorum çarşamba günü çağırdı . O yüzden bekledikçe deliriyorum heralde 🙄 🫠
Ruyasekr2089 Fnurr8 Fnurr8 bulantı ve koku hassasiyeti bende ilk haftalarda yoktu 8. Haftada başladı ve keseyide 7.haftada görmüştük
Leontiine Fnurr8 7. Haftada başlamıştı benim 15. Haftaya kadar hep kustum 15. Haftada bulantılar bir anda kesildi
MhysaTheGreat Fnurr8 2. Aydan sonra başlayıp 4-5. Ayın sonuna kadar beni mahveden bir mide bulantısı ve koku hassasiyetim vardı 7 kilo verdim ama her gebelik aynı değil normalde mesela erkek bebekte bu olmaz derler ama benimki böyle geçti :)
Nurkrdnz1 Fnurr8 sıfır bulantı ve kusmayla 5 aylık olduk sadece iştahsızlık çok fazlaydı ve halsizlik
Nurgillerr_ Benim büyük bir ihtimal geç yumurtlama oldu son adet tarihim 28 agustos adet döngüm 33 filan buluyor sağlık ocağında kan verdim ilk 37. Çıktı 2 gün sonra verdim 115 çıktı beta değerimin yükselmesini bekliyorum 21 inde randevum var bel ağrım kasık ağrım var batma hissi ve sızlama ile oluyor mide bulantım yok uyku var ara ara
Fnurr8 Nurgillerr_ benim de son adet tarihim 27 Ağustos . Adet olmam gereken gün ve ertesi gün de evdeki testle gecikmenin 3. Günü kanda 108 le öğrendim . Biraz korkuyorum herşey yolunda mı diye neredeyse aynıyız sizinle
Fnurr8 Ruyasekr2089 kalp atışını ne zaman duydunuz genelde kalp atışı ile bağdaştırıyorlar bulantıları
Fnurr8 MhysaTheGreat bulantının Olması mı iyi olmaması mı bilmiyorum ikisi de ayrı dert sters gerçekten. Bende erkek hissediyorum eğer herşey yolundaysa tabi . 🥲
MhysaTheGreat Fnurr8 olmaması iyi bacım keşke premses gibi hamilelik geçirsek benimki baştan sona risk risk acı içinde geçti 28. Haftada yavrum yerleşti kanala başı bacaklarımın arasındaydı adeta 36ya kadar zor tuttuk 😅 sağlık afiyetle gelsin anneciğini yormasın da minik erkek kız fark etmez 😄
khtb Merhabalar ben de bugün 6+0 oldum. Biraz mide bulantım var. Halsizlik ve yorgunluk fazla derecede. İştahsızlık var özellikle sabahları. Benim de son adet tarihim 26 Ağustos. Döngüm de 32 gün filandı. Perşembe günü hamile olduğumu öğrendim ve beta hcg 7495 çıktı. Bu hafta doktora gideceğim inşallah sağlıklı bir gebeliktir.
Fnurr8 khtb maşallah Allah tamamına erdirsin. Benim de 27 Ağustos ama döngülerimin arası çok kısaydı 25,26 güne bir olurdum . Erken öğrendim ve şuan günler geçmek bilmiyor 😣
ZeynepCodur khtb merhaba benimde 24 ağustos ben erken öğrendim 4+5 te 5+1 de de kan tahlili verdim 8500 çıktı beta sonucum bu cuma gününe randevu aldım 6+5 oluyorum umarım kalp atışını duyarız sağlıklı bir şekilde bu hamileliğim kızımdan çok farklı aşırı koku hassasiyetim mide bulantım halsizlik baş dönmesi var ne zaman geçecek diye bakıyorum 🥲
Mihrasina_ Fnurr8 6. Haftayla benim bulantılarım başlamıştı git gide de şiddetlendi ta ki şuana kadar 14. Haftada biraz sakinledi gibi şuan
Fnurr8 Mihrasina_ Sağlıkla kucağınıza alın . Evham yapıyorum ama biraz erken galiba bulantı için herkes 6,7,8 haftalar diyor
azra01 Fnurr8 ben 6. Haftadan sonra baya mide bulantısı çektim suan 8 haftalik hâlâ ayni bence daha erken bide herkeste ayni belirtiler olmuyor olumsuz düşünme
ongen Fnurr8 5+6 ’da hamile oldugumu öğrendim ben de, adet sancısı gibi sancım vardı kasıklarımda, tansiyon düşmesi gibi bi halsizlik baş dönmesi vardı ve göğüslerimde acı vardı.. mide bulantısı olmadı bende ama uyku hali ilerleyen haftalarda oldu 🥰
Fnurr8 ongen baya erken öğrenmişsiniz nasıl geçti zamannn ☺️ bakalım bizim ne zaman başlıcak belirtiler