B-P-R Merhaba Güzel anneler Ben Belediyenin Yardimlarindan faydalanmak İstiyorum Ama Nereye basvurucam nereye Gidicem hiç bir bilgim yok siz Nasıl Yardımlar aldınız Nelerden faydalandiniz biraz Bilgilendirirmisiniz şimdiden Teşekkür ederim 🙏
Ikosa B-P-R ben bi yerde bebegin kimliğiyle gidip bildiriosun onlar gelio die okumustum. Daha öncelerde birisi böle bi post acmıstı🤔
Muhammedamine B-P-R ben 29 haftalık hamile iken hoşgeldin bebek çantası almıştım içinde şampuan pişik kremi ıslk mendil vs vs . Var dı başkads bir yrdım almadım 7. Aydan öncede vemiyorlardı o çantayı
Sengulkrgz B-P-R bel3diyenin beyqz masasina basvur ihtiyacin ne ise alirsin her belediye farkli yol izler ama genel olarak muracat edecegin yer beyaz masa
Muhammedamine Gg123 hastaneden 29 haftalık hamile olduğuma dair rapor aldım onunla beyaz masaya başvurdum başvurduğum an çantayı aldım eve geldim
Muhammedamine B-P-R bilemiyorum her belediyenin sistemi farklıdır bazı belediyeler doğum yapmadan vermiyor mesela
Muhammedamine [silindi] bilmiyorum 🤷♀️ Ben esenyurt belediyesinden aldım bir arkadaşım beylikdüzünde oturuyor doğum yapmadan vermiyoruz demiş
Muhammedamine Ben bez ve mamaya da başvurmuştum kabul edildi demişlerdi ama ben doğum yapalı 2 ay oldu ses seda yok verdikleri bez molfix miş zaten benim oğluma yaramadı birtek prima pişik yapmadı verilsede kullanmazdım mamada bebelac veriyormuş oğlum onuda sevmedi sma kullanıyorum ama ihtiyacı olanlar başvurabilir kiracı olma şartı arıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
Sdakrbs Gaziantepte kimliği çıkardıktan sonra 3 4 gün içinde belediye kapıya kadar getiriyor çanta baddaniye ateş ölçer vs.
Ayseosman Sdakrbs benim kızkardeşime getırdıker kırmızı çanta ve pembe hosgeşdınıZ Bebek kadıfe battanıyesı ama cok Güzeldi battanıyesıde çantasıda aynı çantayı kız kardeşim oğlunda 50 tlye almıştı ama bana verdı beledıyekını😉😉😉
Muhammedamine DlstM çanta için herhangi bir şart yok bazı belediyeler 7 aylık hamileyken veriyor bazı belediyeler doğumdan sonra beyaz masayı arayıp öğrenebilirsiniz kendi belediyenizin