Biricikim2 sib1234 Wala canım hiçbirsey 2 yasinda çocuğum var sabahtan akşama kadar parklarda geziyoruz hiç durduğum yok ilk hamileliğim de 25 kilo almıştım o zaman rahatım yerinedeydi şimdi yağmurlu havalarda bile çıkıp geziyoz mecbur ama her yerim ağrıyor 😩😑
Katreimir Zlhakrnn 30 haftalık olduk bugün. 58 ile hamile kaldım, 68.3 olmuşum 10 kilo almışım. İlk gebeliğimde 55 ile hamile kalmıştım 65le doğuma gitmiştim🥲
pacacikilic Ben 4 kilo aldım daha 8. Haftadayım. Doktor ödem ve gaz diyor ama böyle giderse yuvarlanarak giderim hastaneye 😂
azra01 Zlhakrnn kızıma hamileyken 17 kilo almıştım 50 kiloyla hamile kaldım 67 ile doğuma gitmistim suan da 8 haftalik hamileyim bakalım bunda kac kilo alacam 😊😊
yarenkarakus Zlhakrnn ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım , şimdi ikinci gebeliğim 15 haftadayım -2 kilo ile devam ediyorum ama bakalım nasıl devam edeceğim 😀
mervekocogl Zlhakrnn ilk hamileliğimde 5 kilo aldım. Doğumdan 10 gün sonra 7 kilo vermiştim. Hamileliğim 20+2yiz henüz kilo almadım. Bir ara hastalandım 2 kilo vermiştim sadece onu geri aldım hamile kaldığım kilodayım şu an. Önemli olan sağlık, fazla kilo vermek de insanı çok düşürüyor. Her açıdan dengeli olmak lazım 🫶🏻
Merve-metin Zlhakrnn 37+0da doğum yaptım 15 kg aldım ama 1 aya yakın diyet verdi dr karbonhidrat diyeti onu yapmasaydım sanırm 20 kg ile doğuma girerdim🤣
irmairma Zlhakrnn ben 59 kilo hamile kaldım boyum 164, doktorum 15 kilo alabilirsin dedi hastanenin diyetisyeni ilerliyorum ama pek uymuyorum listeye. 21. Haftadayım +4 kilo almışım
Pink29 babyiscoming_ merhaba bır anda 10 kılo Gitmesi mümkün müdür yazıyolar da hep bır anda nasıl gıdıyor o kadar kılo Bn de zayıf hamıle kaldım çok da kılo alamadım bır anda o kadar gitmesi de benı korkutuyor 😌
babyiscoming_ Pink29 merhaba gidiyor valla bebek çıkıyor zaten benim 3.700 bebekti, ee suyuydu bebeğin eşiydi kan kaybediyorsun bide gidiyor hop diye😆