Damla_111 o zaman yenidogan 2 tulum 2 takım alın yeterli bol giyse de olur gerisi 0-3 ay 10 askılı 2 uzun kollu 4 kısa kollu zıbın alın yeterli ben tulum seviyorum ama Yenidoğan bebekler çok kusar alt üst takım avantajı sadece üst parçayı değiştirip geçebilirsiniz o yuzden 10 tulum 10 alt üst takım alın patikli tercih etmeyin çünkü boyu nasıl olacak bilemezsiniz 20 çorap (çoraplar eldiven olarak aşırı kullanışlı) ve takımların bereleri olur zaten onlar size yeterli gelir evler sıcak zaten genelde tabi ki 1 wellsoft tulum ve takım dışarı için mont olarak, 2 penye 2 Müslin battaniye 1 welsoft battaniye alabildiginiz kadar çok ağız mendili 50 tane falan 😂 bunları tavsiyem sırayla alın yük olmaz ben şöyle yaptım beşik herney tercih ettim çok memnunum siz bilirsiniz ana kucağı manuel aldım kujju marka memnun kaldım bebek arabam prego markaydı yani bu buyukler sizin konforunuza kalmış biraz ben şöyle yaptım beşik almaya gittim alırken 10 zıbın aldım gibi parçalı aldım hemen almadım sıraya koydum çok kolay oldu külfet olmadı masrafı tercih edecekseniz biberon emzik unutmayın bir de süt pompası mutlaka tavsiye ederim süt poseti ayni şekilde bulunsun 1 paket kendiniz için evde giymeye sıcak tutacak terletmeyecek göğüs kismi kolay açılan bol pijamalar 3 tane olsa yeter yumuşak kalın çoraplar ince bir yelek emzirme sütyeni göğüs kalkanı göğüs pedi göğüs ucu kremi lohusa pedi bol ve rahat iç çamaşırları emzirme yastığı loş bir gece lambası öneririm en sonda pişik kremleri (sudokrem, hametan, hamezing) tercih edeceğiniz bebe şampuanı ve deterjanı tirnak makası tırnak törpüsü tarağı nemlendiricisi (bepantolun ebebekteki nemlendiricisini tavsiye ederim) bir de oda termometresi edinin mutlaka hem sıcaklık hem nem ölçer olan kanz marka tavsiye ederim çok kullanışlı ve uzun ömürlü say say bitmiyor diyeceksiniz ama yıkama seti de aldıktan sonra temel ihtiyaçlar bitmiş oluyor gerisi bebiş dogunca ihtiyaç dahilinde alınıyor ☺️