kayamommyy 35 haftalığız makat gelişiz ve bir yere toplanıyor kendini o kadar çok şişiriyor ki balon gibi ne yapacağımı bilmiyorum normal mi bu
geleneksel1annem kayamommyy yalancı kasılma gayet normal bişey yapmana gerek yok günde 15-20 kez olması normal demişti Dr daha fazla oluyorsa ve toplanma 10-20 sn de geçiyorsa normal
Sibelarin2 kayamommyy doktorunuzla konuşun benimde oluyor 36+3 üm bu gece de oldu sertleşme nst çektiler sancı vardı 2. Sezeryanda sabah doğuma alınacağım.
kayamommyy geleneksel1annem kasılma mı gerçekten mi ? bebek toplandığı zaman ağrı olmuyor ama yani sadece çok yoğun bir şekilde toplanıyor şişiyor
geleneksel1annem kayamommyy gerçek doğum kasılmadı değil tabiki de 🙈 yalancı kasılma bebek doğuma hazırlıyor yanş kendini çok bilimsel konuşamıyorum ama youtube dan bakabilirsin güzel anlatan doktorlar var
Nazli_3009 kayamommyy haftamız aynı benim de gün içinde ara ara oluyor kasılıyor sertleşiyor daha sonra da geçiyor doktorum normal olduğunu doğuma hazırlık yalancı sancılar olduğunu söyledi