Addile Haftadan merhabaa Bizz hala oğlumuza bir isim secemedik şuann popüler olan isimlerden istemiyoruzz bii yardımcı olun be bacıkolar
azra01 Addile ablamın 4 oğlu var isimlerini sayayım bari size 1. Yunusemre 2. İbrahim Berat 3. Ömer Yusuf 4. Eyüp Ensar
zlal3558 Addile benimde bir tane kızım var şimdi oğlum olacak Alpay ismini çok benmişim ilk duyduğumda eşimde çok sevdi onu koymayı istiyor ☺️
kader6034 Eşimle isim konusunda bizde anlaşamadık erkek bebege isim olarak azamet istiyor dedesinin ismi asla istemiyorum ayaz yiğit emir bende böyle isimleri seviyorum
Addile azra01 maşallah dolu dolu koymuş ablan isimleri biz bir tane bulamadık hepsi çifter isimli ömeri bende çok begeniyorum da eşim eski koyacaksak babamın ismi olsun diyince koyamıuorm🤦🏻♀️
Baharln Addile göktuğ, Gökdeniz, gökberk, Aybars, barlas, edis, Alp, karan, Kerem, Giray, yavuz, selim, han, yağız, Çınar 🩵
ft_10 ben zeyd Ali ismini cok begendim ama esim tutturmuş zeyd ciwan bende zeyd isminin yanina yakışacak isim ali dir sizce nasıl bu erkolar
Rusapolat Addile bende Göktuğ Miran koyucam 🤣 Göktuğ ismini rüyamda gördüm kimse itiraz edemedi. Miranı da eşim istedi. Şimdi de çocukla dalga geçiyor. %50 Türk, %50 de hapse girecek diyor 🤣🤣
gamzetrk Bnm oğlum var adı yiğitalp soyadımız da Türk şimdi ikinciye hamileyim oğuz ismini beğeniyorum ama akraba koydu tuna ismi de güzel eşim Kuran’da gecenler den istiyo. İkinci erkege benziyor dedi doktor detaylıyı bekliyorum emin olmak için eşim koyacak bunun ismini