fatmaanuurr22 sseymamoms öğleden sonra düşer bence kontrol et sürekli canım hayırlı haberler alırsin inşallah
sseymamoms Kızlar benim şansıma varyaaaa hemşire aradı kanım pıhtılaşmış bakamamışlarrrrrrrr çıldırcammmmmmmmmm @Gamzeee__ @fatmaanuurr22 @derryaaneva @ase_957 @Cimcime30 @semag1
yorgunannis derryaaneva iki test yaptım negatifti adet olmayınca kan vereyim dedim kanda 0.6 çıktı sonra adet olmamaya devam edince doktora gideyim dedim 5 haftalık olmuştu🙂
sseymamoms @derryaaneva @yorgunannis bidaha kan vermem gerekmişşşş saçmalığa bak çatlıcam aetıkkkkkkk
samaa_ sseymamoms dunden beri senin cevabini bekliyorumm🥺dedim simdi guzel bir haber alicaz yine kan ver
sseymamoms Şansızlığın bu kadarı yaaaa valla 🥺 sağlık ocağıyla uğraşmıcam gidicem özelden vercem bugünde aksi gibi evde misafirler var belli etmemeye çalışıyorum çatlıcam artık evdende cıkamıyorum bugünde iptal anlayacağınız kızlar 😤😤😤😩😩😩 yarın direkt özelden vercem @Gamzeee__ @derryaaneva samaa_ @ase_957
derryaaneva sseymamoms bence de aşkım beklemezsin hem bende yarın gidicem inşallah ikimizde güzel haberlerle gelirizzz
Gamzeee__ sseymamoms tamam stres yapma yarın verirsin takma kafana herseyde vardır bir hayır Allah büyük