sseymamoms Gamzeee__ sabahı beklicem artık uyumam diyordum ama grip oldum fenalardayım şuan ilaçta içemiyorum 🥺 uyucam galiba baya kötüyüm. Test yapmadım kuzum en son 2 gün önce yapmıştım işte
Gamzeee__ sseymamoms uyu dinlen kuzum çok cok geçmiş olsun sabah güzel haberlerin gelsin insaAllah dikkat et kendine en güzeline emanetsin
GirlandBoy_Mom sseymamoms 1 hafta kala yapmıştım negatif 2 gün sonra yaptığımda pozitife dönmüştü teslim ertesi günde kan verdim beta 17 çıkmıştı
GirlandBoy_Mom sseymamoms öyleymiş canım yani benim öyle oldu marka farkı vardı veya hCG ölçümleri farklı olabilir ben awox la yaptım pozitif di sonra prodoctor yaptım oda pozitif di negatif çıkaran test te 10 diye bişey di ama tam hatırlamıyorum
sseymamoms Ya kızlar kafayı yicem sonuç yok halaaa sağlık ocağını arıyorum öğleden sonra cıkar diyor e nabızda da yok. Offf
sseymamoms Cimcime30 ay dün akşamdan beri aramadığım yer kalmadı sabah 10a kadar bari bekleyim dedim hala yokk keşke barkod alaydım yaa 😣😣😣
fatmaanuurr22 sseymamoms ben bugün sabah kan verdim doktora sordum yarın mi çıkar sonuçlar diye yok bugün akşam çıkar dedi sizinki acaba neden hâlâ düşmedi ki sisteme