betulilhann Hamilelikte hangi marka sodalı tüketiyorsunuz ? Sodyumu yüksek sodalar ödem yapıyormuş diye biliyorum magnezyumu kalsiyumu ve diş sağlığı için florürü yüksek hangi soda var 😊
Tugceksck betulilhann geçen haftaya kadar kızılay içtim hep bi sorun olmadı. 5-6 gündür avoya içiyorum som zamanlar ödem olmasın diye
Moz betulilhann soda derken maden suyu ise demek istediğinşz beydağı.Kızılay vs sorunlu çıktı hep internette güvenli marka listesi var
betulilhann Bbgg yaa öyle mi hiç görmedim bende Kızılay Erzincan olanı tüketiyordum magnezyum yüksek ama sodyum da yüksek
betulilhann Moz biraz araştırma yapayım dedim ama şu marka yoğunlukta önerilmiş diyebileceğim görmedim hep farklı öneriler vardı
betulilhann bebeklerim__ bende Beypazarı’ndan Kızılay’a döndüm Beypazarı tat olarak bence çok güzel ama içerik zayıf 😊
Bbgg betulilhann ay Beypazarı önermişti biri tam aksine , evde kalan son Kızılayları da içeyim bari de ondan sonra değiştireyim 🫠 Afyon içiyorum ben de
esmahatun betulilhann bende hiç denk gelmedim bu konu kafamı karıştırıyordu özkaynak alıyorduk hep bizde
Elif3419 betulilhann çoğu markette var canım bugün a101’den aldım hatta magnezyum oranı en yüksek olan diye biliyorum
betulilhann Bbgg bende 24 lü Kızılay aldıktan sonra sodyumun ödem yaptığını öğrendim kim içecek şimdi onları😅
Betbet34 Bbgg canım beypazarı bi ara piyasadan toplatılmıştı yurtdışında içeriği iyi değilmiş ağır içerikliymiş bilgin olsun bizde ailecek beypazarını içiyorduk çok severdik ondan sonra bıraktık
cizgilidefter betulilhann çok araştırdım ben de avoya tüketiyorum hep bu yüzden. 12. Haftadayım her gün düzenli içiyorum Sodyum düşük magnezyumu yüksek olmalı. Marka bulamazsanız buna göre seçebilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla burdur üretimli sodalar buna uygun.
Bbgg betulilhann ay seninki çokmuş arkadaşım , misafire felan ikram et benden max 3-4 tane çıkar onları da lüpletirim artık 😄