Papatya05_ Hamiske bende ağrı yapıyordu hamile kalmadan önce aldırdım 5 ay sonra da hamile kalmıştım rahat geçti şuan 2.ye hamileyim yumurta ceviz falan yiyebiliyorum
Papatya05_ Hamiske yok doktoruma sorduğum da da 2 ay geçmişti sorun olmaz demişti ben yeni evliydim biraz beklemek istemiştim o dönem
2812 Hamiske canım aslında böyle seni şişiren şeylerden uzak dur yani sindirebileceğin şeyler tüket miğdeni yorma mesela ben geçenlerde lahmacun yedim demek ki hem hamur hem kıyma bir anda miğdem kötü oldu ama hemen geçti yani bulgur vs önermiyorlar yumurta yemeyin deniyor ama gebeyim her sabah yiyorum beni rahatsız etmiyor demek ki benim küçük taşlar o yüzden olabilir ama baharatlı şeyler ciddi rahatsız ediyor o bir gerçek
Hamiske 2812 Sağol canım yanıtların için, ne yapsam bilemiyorum gerçekten, ameliyat olup kurtulsam bundan ama sonrasında bekleme sürecine geçmem gerekecek, bu taşla hamile kalsam o da sıkıntı yaratma ihtimali var bilmiyorum ne yapacağımı 😢
2812 Hamiske ben doktoruma güvendim şimdilik dediği gibi de oldu sorun olmaz dedi olmadı da yani bence doktoruna güven
Hamiske 2812 Bakalım başka doktorlar ile de görüşeceğim, rabbim yavruna sağlıkla ve zamanında kavuşmayı nasip etsin 🌸
GulnazYuldasova Hamiske yediğin içtiğine dikkat edersen çok sorun olmaz ben şuan 22 haftalık hamileyim dün acı biber turşusu yedim bir tane beni hemen rahatsız etti 2 serum takıldı gece çok kötüydü